Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung overige reparaties
Samsung overige reparaties2019-09-12T15:33:37+01:00

Samsung
overige reparaties

Is de volumeknop, oplaadconnectie, camera, speaker of ander onderdeel van je Samsung beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je Samsung graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung overige reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung overige reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung overige reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung overige reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung reparatie?

Samsung scherm vervangen

Samsung scherm reparatie

Samsung batterij vervangen

Samsung batterij vervangen

Samsung scherm vervangen

Samsung gaat niet meer aan

Samsung laadt niet op

Samsung laadt niet meer op

Waterschade Samsung

Samsung waterschade

Samsugn moederbord reparatie

Samsung moederbord reparatie

Overige Samsung reparaties

Samsung overige reparaties

Reparaties voor de Samsung

Het zal je verbazen hoeveel reparaties er aan een smartphone kunnen plaatsvinden. Van gebroken schermen tot defecte batterijen en van softwarefouten tot moederborden met kortsluiting. Wij zien het allemaal langskomen. Omdat wij al jarenlang dergelijke gevallen behandelen en daar de juiste mensen voor in dienst hebben, kunnen wij elk probleem opsporen. Vervolgens proberen wij de best mogelijke oplossing te vinden waarbij wij rekening houden met jouw financiële wensen. Bij Phoneworld ben je aan het juiste adres voor een betrouwbare, snelle en kwalitatieve reparatie van je Samsung smartphone.

Gebroken of gebarsten achterkant

Een glazen behuizing heeft een prachtige uitstraling maar blijft ongelofelijk fragiel. Helaas geldt dat ook voor alle Samsung smartphone modellen, die op de markt verkrijgbaar zijn. De achterkant is net zo gevoelig voor barsten of krasten als de voorkant. Met name als er geen gebruik wordt gemaakt van een beschermhoes. Een achterkant is voor het functioneren van de telefoon niet direct van essentieel belang, maar kan na verloop van tijd toch zeer belangrijk blijken. Zo kan door de barsten heen gemakkelijk vocht kruipen wat fataal kan zijn voor het interieur van je Samsung telefoon. Daarnaast zit niemand op splinters in vingers en gezicht te wachten en met een beetje pech loopt er een barst voor de cameralens. Mooie foto’s maken zit er dan ook voorlopig niet in. Het is zonde, want een Samsung achterkant kunnen onze gekwalificeerde monteurs in een halfuurtje hebben vervangen. Op onze website vind je per model de voordelige tarieven hiervoor:

De Samsung laadt niet meer (goed) op

Laadproblemen is van de categorie defecten, die je zo snel mogelijk gerepareerd wilt zien. Het niet meer (goed) kunnen laden van een smartphone betekent dat je deze niet of nauwelijks meer kunt gebruiken. Daarnaast kan het slecht laden van de telefoon ook nadelige gevolgen voor de batterij van je Samsung hebben. Blijf dus niet te lang met een dergelijk defect rondlopen en kom bij Phoneworld langs om dit simpele probleem te laten verhelpen. Wij kunnen de dataconnector of de datakabel snel vervangen. Met een kort onderzoek hebben wij zo vastgesteld waar het probleem schuilt, waarna we direct aan de slag voor je gaan.

Kwalitatief en snel laten repareren

Snel

Voor de meeste modellen en bijbehorende onderdelen hebben wij een goede oplossing voor je. Zo kunnen wij onderdelen repareren of vervangen wat meestal slechts een halfuurtje duurt. De meeste componenten liggen bij ons op voorraad, hierdoor kunnen wij snel met de vervanging beginnen. Daarnaast hoef je geen wachtrij voor je te verwachten. Wij werken razendsnel en helpen je direct. Kom je bij een van onze vestigingen binnenlopen, dan zorgen we dat de koffie voor je klaarstaat en dat je ook gebruik kunt maken van een iPad met internet. Je blijft dus ook tijdens een reparatie gewoon bereikbaar en mobiel.

Ben je heel erg druk en vaak onderweg waardoor je weinig tijd hebt? Wij bieden ook andere manieren aan om alsnog je smartphone te kunnen repareren. Wil je weten hoe? Bel ons dan op 085 – 760 27 27 of stuur een mail naar [email protected]. Dan zorgen wij voor een oplossing op maat.

Vakkundig

Wist je dat onze monteurs gecertificeerd zijn? Het zijn dus geen hobby lui die in hun vrije tijd aan smartphones sleutelen. Ze hebben jarenlange ervaring in huis en zijn deskundigen in hun gebied. Zij voeren elke reparatie en elk onderzoek met precisie uit en proberen je op de best mogelijke manier te helpen. Heb je vragen over je smartphone reparatie voor de monteur? Stel ze gerust. Zij voorzien je graag van het beste advies.

Phoneworld zet zich in voor een beter milieu. Elk defect of kapot onderdeel dat wij daarom uit een Samsung apparaat halen, wordt gescheiden gehouden van ander afval. Op die manier kunnen wij al deze onderdelen tezamen weer aanbieden voor recycle doeleinden. Een reparatie bij Phoneworld dient dus altijd een groter doel!

Garantie

Het komt regelmatig voor dat wij onderdelen vervangen van een Samsung telefoon of tablet. Als dit het geval is, dan zorgen wij dat er alleen nieuwe, originele onderdelen teruggeplaatst worden in jouw Samsung. Je begint dus eigenlijk weer helemaal opnieuw met een gloednieuw component uit de Samsung fabriek. En dat kan je nog aantonen ook! Met de factuur krijg je een vernieuwde garantie op het vervangen onderdeel. Nooit zomaar weggooien dus, maar netjes in de administratie bewaren!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.