Samsung reparatie Zwolle 2018-05-29T15:49:43+00:00

Samsung reparatie Zwolle

Voor een Samsung reparatie Zwolle servicepunt waarbij u uw Samsung Galaxy kan laten maken bent u bij PhoneWorld aan het juiste adres. Wij repareren uw Samsung telefoon met 100% originele onderdelen binnen maximaal 30 minuten met behoud van uw data! Wij repareren al jaren Samsung smartphones en Tablets met grootste zorg en beste gereedschappen. U ontvangt zes maanden garantie op het onderdeel plus de reparatie. Wij werken in een ESD (antistatische) veilige werkplaats en onze monteurs hebben allemaal de juiste training gehad en worden bijgeschoold wanneer nodig.

Veel voorkomende samsung reparaties

  • Samsung scherm reparaties
  • Reparatie aan laadingang
  • Samsung met waterschade
Maak afspraak
Contact

 

Samsung modellen en prijzen

Kies hieronder het model waarvoor u een Samsung reparatie nodig heeft. Staat het model of de reparatie er niet tussen of is het onderdeel niet op voorraad? Dan betekent dit niet dat wij de reparatie in Zwolle niet uitvoeren. Neem gerust telefonisch of per email contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Neem voor meer informatie over een Samsung reparatie Zwolle of voor het maken van een afspraak contact met ons op via 085-7602727 of mail ons op support@phoneworld.nl. Let op wanneer u op een reparatie wilt wachten dient u van te voren online een afspraakte maken.

 

Zie ook: Samsung reparatie