Samsung Galaxy S7 edge

>>Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge

Nu de eerste leveringen van de Galaxy S7 hebben plaatsgevonden leek het ons leuk om nog even wat feitjes en weetjes van de Samsung Galaxy S7 en S7 edge op te noemen.

Het eerste wat ons opvalt is dat het toestel geleverd wordt met de Samsung Gear VR. Hier een korte uitleg voor de mensen die dat hebben gemist. De Samsung Gear VR is een soort virtual reality bril. Het lijkt op een ski bril waar je de telefoon in kan klikken. Deze kan je op je hoofdzetten waarna je door lenzen naar je telefoon kijkt. Met speciale content in de vorm van apps en videos geschikt voor Virtual reality ervaar je totale onderdompeling. Oftewel je waant jezelf in een andere omgeving waarbij je 360 graden om je heen kan kijken zonder iets van de werkelijke omgeving te zien. Daarmee zorgt het voor een unieke belevenis.

Andere brillen en VR sets zoals de Oculus rift kosten vrij veel geld. Buiten dat de Samsung galaxy S7 en S7 Edge goede telefoons zijn is dit een mooie toegevoegde waarde om een S7 telefoon aan te schaffen!

Specificaties:
De specificaties van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn als volgt:

Gewicht: 152 gram
Afmeting: 142,2 x 69,6 x 7,9
Resolutie: 1440 x 2560 pixels (557 ppi)
Display: Super amoled
Software: Android 6.0
Camera: 12 mp achter en 5 mp voor.
Netwerk: Wifi, Bluetooth, GPS, NFC
Opties: Vingerafdruk, Draadloos laden, Voice commando’s, Noise cancelation, Photo/Video Editor.

Het toestel is beschikbaar in kleuren zwart, wit, goud en silver.

Reparatie:

De Samsung Galaxy S7 (edge) blijkt een stuk moeilijker te repareren dan voorheen. Hoewel PhoneWorld het toestel zelf nog niet heeft gerepareerd is de trend wel dat alles bij Samsung steeds compacter en moeilijker in elkaar zit. De s6 was voor de leek en minder geavanceerde reparateur al moeilijk te repareren. Wij raden af aan om het toestel thuis te repareren.

By | 2016-03-10T10:11:13+00:00 maart 10th, 2016|Algemeen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment