Samsung Galaxy S6 edge plus reparatie 2018-05-23T19:43:37+00:00

Samsung Galaxy s6 Edge plus reparatie

Voor een Samsung Galaxy S6 plus reparatie gaat u naar een PhoneWorld vestiging bij u in de buurt. Wij zorgen dat de Galaxy S6 edge plus reparatie direct binnen dertig minuten wordt uitgevoerd terwijl u erop wacht met een gratis kopje koffie of thee. Alle data op het toestel blijft behouden dus u kunt direct weer aan de slag. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van onze wachtruimte voorzien van een WiFI en een tablet.

Maak afspraak
Contact

 

 

Samsung Galaxy S6 edge plus reparatie met behoud van fabrieksgarantie

De samsung galaxy S6 plus reparatie word met grote zorgvuldigheid uitgevoerd door monteurs met jarenlange ervaring als het gaat om smartphone reparatie. We werken uitsluitend met originele onderdelen geleverd door een aangewezen leverancier van Samsung onderdelen. Naast het behoud van de fabrieksgarantie geven wij ook drie maanden garantie op de Galaxy S6 plus reparatie. Mocht het onderdeel dat is vervangen tijdens het repareren niet goed zijn, kunt u altijd terug komen voor een nieuwe reparatie zonder extra kosten.

Heeft u een Samsung telefoon of tablet dat beschadigd is dan kunt u altijd terecht bij Phoneworld voor een Samsung reparatie. Phoneworld is gespecialiseerd in verschillende Samsung reparaties, zoals de Samsung Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S8 & Samsung Galaxy Note 8. Bij alle Samsung reparaties wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen, waardoor na de reparatie de telefoon of tablet er weer uit ziet als nieuw en dat allemaal binnen 30 minuten!

Contact

Let op maak voordat u langs komt een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt. Zo kunnen wij u direct helpen en kunt u weer bellend de deur uit nadat de Galaxy S6 plus reparatie is uitgevoerd. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via Tel. 085-7602727, emailen op support@phoneworld.nl of online een afspraak inplannen.

Meer informatie: Samsung Galaxy S6 reparatie, Samsung Galaxy S9 reparatie, Samsung Galaxy S8 reparatie, Samsung Galaxy reparatie