Samsung Galaxy reparatie

U kunt bij PhoneWorld terecht voor de reparatie aan uw Samsung Galaxy telefoon. De Samsung Galaxy reparatie zal worden uitgevoerd door onze professionele monteurs gecertificeerd en getraind door Samsung. Wij werken met originele onderdelen waardoor uw fabrieksgarantie intact blijft. Wij hebben onder meer een reparatie centrum in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht waar u kunt wachten terwijl wij de Samsung Galaxy S6, S5, S4 of Note 4 reparatie uitvoeren. Het is uiteraard ook mogelijk om het apparaat aan ons op te sturen.

pw-kerst2016-3

Reparatie vandaag of morgen nog (30 minuten)

Originele Samsung Galaxy onderdelen

Voor alle Samsung Galaxy reparatie onderdelen gebruiken wij originele onderdelen rechtstreeks afkomstig van Samsung. Zo gebruiken wij complete displays met midframe in tegenstelling tot niet erkende service adressen die niet originele onderdelen of enkel het scherm zelf vervangen. Door het gebruik van originele onderdelen kunnen wij u altijd de beste reparaties bieden.

Galaxy S5 & S6 reparatie

Ook voor het nieuwste vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S5 en de S6, biedt PhoneWorld reparaties. Juist bij je gloednieuwe telefoon is het natuurlijk extra vervelend als hij kapot gaat. Daarom kun je ook voor je Galaxy S6 reparatie bij ons terecht. Bij PhoneWorld bieden wij Galaxy S6 reparaties aan voor onder andere het scherm. Is je scherm bijvoorbeeld gebarsten na een lelijke val, dan kunnen wij het scherm voor je vervangen door een nieuw, officieel Samsung exemplaar. Zo voelt je smartphone gelijk weer als nieuw en ben je verzekerd van een goede reparatie. Ook voor andere Galaxy S6 reparaties kun je bij ons terecht. Maak van te voren een afspraak en wij kijken je telefoon helemaal voor je na. Wil je meer weten over onze Galaxy S6 reparaties? Lees dan hier meer over de reparaties voor deze smartphone.

Onze Samsung Galaxy Reparaties

Hierboven vindt u alle Samsung Galaxy modellen waarvoor wij reparaties uitvoeren. Kies het model van uw keuze en bekijk welke reparaties wij voor de smartphone bieden en welke tarieven wij hiervoor rekenen. De meest voorkomende reparaties bij smartphones zijn scherm reparaties. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S4 reparatie of om de reparatie van uw Galaxy Note. Wij bieden deze reparatie dan ook voor alle modellen. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het vervangen van de achterkant van uw Samsung Galaxy of voor het repareren van uw oplaad poort. En weet u niet precies wat er mis is met uw Samsung Galaxy? Kom dan gerust eerst langs om uw smartphone door ons na te laten kijken. Wij lichten de telefoon helemaal door en vertellen u precies waar u aan toe bent.

Contact

Breng uw Samsung Galaxy S5, S6 of Galaxy S6 edge voor reparatie langs bij een van onze kantoren en geniet van een kopje koffie terwijl wij uw toestel binnen dertig minuten repareren. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 085 – 7602727, mail naar support@phoneworld.nl of maak gebruik van het klantenservice op onze website.

Meer informatie: Samsung Galaxy s6 reparatie, Samsung Galaxy S6 scherm reparatie, Samsung Galaxy s5 reparatie, Samsung reparatie Amsterdam, Samsung Galaxy reparatie Dordrecht, Samsung reparatie Den Haag, Samsung reparatie Rotterdam, Samsung Galaxy reparatie Utrecht, Samsung reparatie Zwolle, Samsung reparatie, Smartphone reparatie