Nieuw scherm 2018-05-23T10:29:33+00:00

Nieuw scherm

Voor een nieuw scherm op uw telefoon komt u naar PhoneWorld. Wij hebben ons sinds 2009 gespecialiseerd in het plaatsen van een nieuw scherm. Dit doen wij met de grootste zorg en aandacht. Repareren van een nieuw scherm blijft specialistisch werk. Misschien wel een beetje een ambacht. Wij zien in elke reparatie een kunstwerk dat zo mooi en goed mogelijk moet worden afgeleverd.

Nieuw Samsung scherm

Wellicht bent u opzoek naar een nieuw samsung scherm voor uw telefoon. In dit geval bieden wij voor nagenoeg alle modellen een oplossing. Wij krijgen onze onderdelen direct geleverd vanuit Samsung.

Originele Samsung onderdelen en displays

Dit zorgt voor een perfecte reparatie en afwerking. Alsof er nooit wat met uw telefoon scherm is gebeurd.

Nieuw iPhone scherm

Ook voor de iPhone modellen vanaf iPhone 5 tot de iPhone X bieden wij u een nieuw iPhone scherm aan tegen een scherp tarief. Ook hier net als bij Samsung zorgen wij voor kwalitatief nieuw iPhone scherm. Deze kunnen we vaak dezelfde dag nog plaatsen.

Nieuw scherm geplaatst in 30 minuten

Een nieuw scherm plaatsen kost doorgaans zo’n 30 minuten van een vakkundige monteur. Uitzonderingen daargelaten weten wij in 95% van de gevallen dit direct uit te voeren en op te lossen. Loop niet verder met glas splinters en of een niet bedienbare telefoon. We zien ook vaak na een eerste val dat het toestel bij een eventuele 2e val compleet onbruikbaar wordt. Als dit net gebeurd wanneer u het toestel veel nodig hebt is dat bijzonder onhandig.

Kom langs een van onze filialen of neem contact met ons op voor vragen over een nieuw scherm.

Zie ook: iPhone reparatie & Samsung reparatie