Nexus 6 reparatie 2018-01-22T12:51:07+00:00

Nexus 6 reparatie

PhoneWorld is al jaren een begrip in telefoonreparatie. Ook met uw Nexus 6 kunt u bij ons terecht. Wij repareren uw Nexus 6 met uitsluitend originele onderdelen. Onze monteurs hebben speciale trainingen gekregen om de Nexus 6 vakkundig te kunnen repareren. Mocht er onverhoopt binnen drie maanden wat gebeuren met het gerepareerde onderdeel, dan valt dit onder onze reparatie-garantie. Voor de Nexus 6 reparatie kunt u op dit moment onder anderen terecht bij onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Maak online afspraak

Veel voorkomende Nexus 6 reparaties

Bij de Nexus 6 komen enkele reparaties vaak voor. Een onderdeel dat bijvoorbeeld vaak kapot gaat is het scherm van de telefoon. Wij bij PhoneWorld kunnen uw Nexus 6 smartphone in de meeste gevallen weer helemaal oplappen. Wij gebruiken uitsluitend originele Nexus onderdelen, waardoor u de telefoon als nieuw terugkrijgt. Veel voorkomende Nexus 6 reparaties zijn:

  • Nexus 6 Scherm kapot
  • De Nexus 6 laadt niet meer op
  • De smartphone loopt regelmatig vast
  • De Nexus 6 reageert in zijn geheel niet meer

Onze monteurs kunnen al deze reparaties professioneel en snel voor u uitvoeren. Hierdoor is de Nexus 6 vaak klaar, terwijl u wacht. Benieuwd wat de kosten zijn voor de reparatie aan uw Nexus 6? Bekijk dan de tarieven op onze prijspagina.

 

 

Nexus 6 reparatie bij u in de buurt

Voor een reparatie aan uw Nexus 6 kunt u op dit moment terecht bij onze filialen in….. Stuurt u het toestel liever op, dan kunt u drie eenvoudige stappen vo en. Voordat u bij één van onze filialen langskomt, is het geadviseerd om een online afspraak te maken voor de reparatie. De reparaties zijn vaak binnen 30 minuten klaar, terwijl u, onder het genot van een kopje koffie of thee, in onze wachtruimte zit. 

Meer informatie over Nexus 6 reparaties

Laat uw Nexus 6 bij PhoneWorld repareren. Onderstaand vindt u alle gegevens die u nodig heeft voor het maken van een afspraak. Wilt u eerst meer informatie over een Nexus 6 reparatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons reparatie team beantwoord graag uw vragen.

Afspraak maken voor uw Nexus 6 reparatie

Een afspraak maken gaat heel gemakkelijk via het afsprakenformulier op de website. Voor meer informatie kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer: 085-7602727. Of stuur ons een email via support@PhoneWorld.nl.