Logicboard reparatie 2018-05-29T13:10:18+00:00

Logicboard reparatie

PhoneWorld voert diverse logicboard reparatie werkzaamheden uit. Voor winkeliers, retailers en consumenten repareren wij met zeer veel zorg diverse problemen op de Apple iPhone logicboards.

Onze level 3 monteurs hebben veel ervaring en repareren met de grootste zorg het logicboard. Of het nu gaat om een batterij of laad connector of een ic. Laat het logicboard nu voor een scherp tarief repareren bij PhoneWorld.

Logicboard is beschadigd tijdens reparatie

U heeft zelf een reparatie uitgevoerd of dat laten doen door een minder vakkundig bedrijf. Gevolg het logicboard is beschadigd tijdens reparatie. Laat dit vooral niet zomaar ergens uitvoeren. Dit is bijzonder specialistisch werk waarvoor hoog getrainde deskundige nodig zijn.

Een logicboard reparatie kan niet op afspraak. Hiervoor is vaak meer tijd nodig. U kunt het toestel met het logicboard eenvoudig naar ons opsturen of langsbrengen in een van onze locaties. Voor meer informatie en vragen kunt u langs komen of contact met ons zoeken op via 085-7602727. Mailen kan ook op support@phoneworld.nl

Zie ook:

Printplaat reparatie