iPhone scherm kapot | Alle iPhone modellen 2018-01-22T12:50:53+00:00

iPhone scherm kapot

Is uw iPhone scherm kapot en wilt u deze laten maken tegen een scherp tarief? Neemt u dan eens een kijkje op de website van PhoneWorld. Wij hebben een ruime ervaring iPhone en iPad reparaties en ook wanneer uw iPhone scherm kapot is kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wanneer u bij ons komt omdat uw iPhone scherm kapot is, dan kunnen wij deze vaak vervangen terwijl u wacht. U kunt een afspraak maken om de iPhone bij ons te brengen, maar ook het opsturen van de iPhone behoort tot de mogelijkheden.

Maak afspraak
Contact

 

Is uw iPhone scherm kapot? Kom naar PhoneWorld!

Onze medewerkers bestaan uit gespecialiseerde monteurs met jarenlange ervaring in iPhone reparaties. Onze medewerkers kunnen het glas van uw iPhone vervangen wanneer het scherm kapot is. Voor iPhone reparaties maken wij uitsluitend gebruik van originele materialen, zodat uw iPhone weer in de oude staat wordt teruggebracht. Het kan zijn dat niet alleen uw iPhone scherm kapot is, maar dat er ook interne schade is ontstaan, waardoor de iPhone niet meer (naar behoren) functioneert. Wij stellen graag vast wat het probleem is en kunnen de reparatie tegen een laag tarief voor u uitvoeren. Is alleen uw iPhone scherm kapot, dan vervangen wij deze snel en vakkundig door een nieuw exemplaar.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van een iPhone reparatie bij PhoneWorld

  • Een reparatie binnen 30 minuten.
  • Een reparatie uitgevoerd gespecialiseerde monteurs.
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken met de auto.
  • Een gunstig tarief voor de reparatie.
  • 3 maanden garantie op reparaties!

Contact

Is uw iPhone scherm kapot gegaan door een val of bijvoorbeeld een behoorlijke impact? Dat is natuurlijk heel vervelend, zeker wanneer u intensief gebruik maakt van de iPhone. Kom naar PhoneWorld wanneer het scherm kapot is en wij zorgen dat uw iPhone weer als nieuw is door het scherm snel en vakkundig te vervangen. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 020 – 41 21 395 of mail naar support@phoneworld.nl.