fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»iPhone XR reparatie
iPhone XR reparatie2019-04-03T01:33:08+01:00

iPhone XR
reparatie

Is het scherm van je iPhone XR gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone XR reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 6s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone XR scherm reparatie

iPhone XR scherm reparatie

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR waterschade

iPhone XR waterschade

Overige iPhone XR reparaties

iPhone XR overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone XR reparatie

Bij de ervaren reparateurs van Phoneworld kun je terecht voor alle iPhone XR reparaties. Scherm gebroken, waterschade of een gebrekkige batterij? Onze medewerkers helpen je graag. Wij herstellen je iPhone XR met originele onderdelen zodat je telefoon weer als nieuw is!

Bij Phoneworld word je secuur en snel geholpen. Binnen 30 minuten is je iPhone hersteld en kun je er weer mee aan de slag. Onze service is door telefoonverzekeraars goedgekeurd. Op iPhone reparaties krijg je bij ons bovendien 6 maanden garantie. Ook indien het onbekend is waardoor je iPhone XR reparatie niet meer werkt, kun je bij ons terecht. De opgeleide monteurs onderzoeken je iPhone XR en repareren hem ter plekke. Kijk onderaan voor de vestiging van Phoneworld bij jou in de buurt.

Soorten reparaties

De specialisten van Phoneworld hebben de passende oplossing voor jouw kapotte iPhone XR. Momenteel bieden we de volgende reparaties aan:

 • Scherm reparatie/vervangen
 • Batterij vervangen
 • Waterschade behandeling
 • Volumeknop reparatie
 • Dock/oplaad connector reparatie
 • Camera reparatie
 • Camera voorkant reparatie
 • Backcover reparatie
 • Cameralens reparatie
 • Speaker reparatie
 • Audio Speaker reparatie
 • Microfoon reparatie

Staat jouw defect er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de gegevens onderaan de pagina.

Prijzen en tarieven iPhone XR reparatie

Bovenaan deze pagina kun je het soort iPhone reparatie kiezen dat voor jou van toepassing is. Daar krijg je de prijzen van jouw benodigde iPhone XR reparatie te zien.

Vertrouwen

Je telefoon is bij de reparateurs van Phoneworld in goede handen. We gaan vertrouwelijk met je persoonlijke data om. Ook om het behoud van data hoef je je geen zorgen te maken. Na een bezoek aan een van onze vestigingen kun je jouw iPhone XR weer als vanouds gebruiken.

Jouw groene iPhone XR reparateur

Oude onderdelen recyclen we door ze terug te sturen en gescheiden aan te bieden, zo houden we bij Phoneworld rekening met het milieu. Waar andere partijen de onderdelen weggooien, bieden wij ze gescheiden aan. Zo krijgen jouw defecte onderdelen uiteindelijk ook een tweede leven en dragen we samen bij aan duurzamere elektronica.

Contact


Onze vestigingen bevinden zich onder andere in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Klik hier voor de adresgegevens. Geen vestiging in de buurt? Stuur je iPhone XR voor reparatie naar de dichtstbijzijnde vestiging op. Via de website kun je de status van de reparatie volgen zodat je weet wanneer je toestel ontvangen is en wanneer hij weer gereed is.

Vrijblijvend advies of een afspraak maken? Bel naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. We helpen je graag!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.