iPhone XR reparatie 2018-10-18T15:34:59+00:00

iPhone XR reparatie

Voor alle iPhone XR reparaties inclusief ook de iPhone XR plus bent is PhoneWorld de winkel voor u! Wij repareren uw iPhone XR (plus) op vakkundige wijze met professionele monteurs binnen 30 minuten. Dit gebeurt op in diverse winkels verspreid over Nederland. Mocht er toch onverhoopt wat mis zijn gegaan wat nagenoeg nooit voorkomt, heeft u maar liefst drie maanden garantie op de iPhone XR reparatie.

Maak afspraak
 
Contact

De iPhone XR is een van de meest gebruikte en verkochte iPhones. Door in te spelen op de wensen van de klant zijn er twee versies gemaakt, namelijk de normale iPhone XR en de iPhone XR plus. Mocht uw iPhone kapot zijn gegaan, dan voeren wij uw iPhone XR reparatie uitsluitend uit met originele. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw iPhone XR als nieuw terugkrijgt.

iPhone XR reparatie nieuw scherm

Het nieuwe scherm van de iPhone zes is een stuk groter dan de iPhone 5. Apple heeft aangegeven dat het scherm sterker is geworden, door het gebruik van een nieuw soort glas. Toch hebben wij al diverse aanvragen voor de iPhone XR reparatie verkregen. Het scherm blijft altijd een kwetsbaar onderdeel van een iPhone. Onze uitstekende monteurs repareren uw iPhone XR vaak binnen 30 minuten, waardoor hij klaar is terwijl u wacht. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie of thee, terwijl onze monteurs uw iPhone XR reparatie uitvoeren. Zodra wij uw iPhone XR reparatie vakkundig hebben uitgevoerd, krijgt u drie maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Zo weet u zeker dat de reparatie vakkundig is uitgevoerd en laten wij een tevreden klant achter.

Waar kan ik een iPhone XR reparatie uitvoeren?

U kunt uw iPhone XR reparatie laten uitvoeren bij één van onze vestigingen. Mocht het echter niet uitkomen om langs te komen, dan kunt u uw iPhone XR altijd opsturen via drie eenvoudige opstuurinstructies. Naast de veelvoorkomende iPhone XR schermreparatie kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor andere reparaties, zoals het vervangen van de batterij, het onderzoeken naar waterschade, het vervangen van de homebutton en het vervangen van de ingang voor de batterij of de oordopjes. Voor een iPhone XR reparatie moet u bij PhoneWorld zijn.

Specifieke reparaties

iPhone X scherm vervangen