iPhone x heeft zwart beeld 2018-08-23T17:04:34+00:00

iPhone x heeft zwart beeld

Uw iPhone X heeft zwart beeld of te wel lijkt niet meer te reageren of aan te gaan. Kom langs PhoneWorld. Hier kunnen we kijken of het iets kleins is en u het toestel direct na enkele handelingen of reparatie mee kan nemen of dat er wellicht toch meer aan de hand is en u het toestel moet achterlaten. Uw iPhone X reageert niet meer als het beeld op zwart blijft en is zodoende onbruikbaar. Wacht niet langer en kom vandaag nog langs. Hieronder staan enkele meest voorkomende iPhone X mankementen die zwart beeld veroorzaken beschreven.

Maak afspraak
Contact

iPhone X laadt niet meer op

Het kan zijn dat de batterij leeg is gelopen en uw iPhone X niet meer op laadt. Dan blijft het beeld op zwart en als de iPhone X batterij leeg genoeg is ziet u ook geen batterij teken meer.

iPhone X display defect

Het iPhone X oled display is defect en laat daardoor geen beeld meer zien. Mogelijk hoort u wel geluiden maar ziet u helemaal niets meer. Vaak is een nieuwe iPhone X display de oplossing. Dit is meestal in zon 20-30 minuten uit te voeren wij onze locaties.

iPhone X overige problemen

Er kan natuurlijk ook veel meer aan de hand zijn. Voor deze gevallen is het soms noodzakelijk dat u het toestel achterlaat. Wij noteren uw gegevens en sturen updates van elke stap in het reparatie en onderzoek proces.

Uw iPhone X heeft zwart beeld? Kom vandaag nog langs.