iPhone x glas / scherm gebarsten 2018-08-23T13:29:31+00:00

iPhone X scherm vervangen

Wij zullen uw iPhone x scherm vervangen wanneer deze kapot of gebartsten is. Voor iPhone reparaties maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen speciaal voor de iPhone X met origineel OLED display, zodat uw iPhone weer in de oude staat wordt teruggebracht. Het kan zijn dat niet alleen uw iPhone X scherm kapot is, maar dat er ook interne schade is ontstaan, waardoor de iPhone X niet meer (naar behoren) functioneert. Wij stellen graag een diagnose en vertellen u of het is op te lossen en wat de kosten zijn. Is alleen uw iPhone X scherm kapot of gebarsten, dan vervangen wij deze binnen 30 minuten vakkundig voor een nieuw exemplaar in een van onze vele filialen.

Maak afspraak
Contact

 

Nieuw iPhone X scherm

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw iPhone x scherm gaat u naar PhoneWorld. Wij hebben deze op voorraad en vervangen het iPhone X glas en scherm direct.

iPhone x scherm vervangen

Populaire winkels en businesspoints

Werkwijze iPhone X scherm vervanging

Laat vandaag nog uw iPhone x scherm vervangen. Wij zorgen ervoor dat bij het scherm vervangen uw andere functies niet stuk gaan Ook vervangen we waar nodig andere componenten. We zien met regelmaat mensen die het zelf hebben geprobeerd en dat zij diverse onderdelen en functies hebben beschadigt. Ook zien we reparaties van andere bedrijven waar het iPhone X scherm vervangen is met een goedkope imitatie of slecht werkend exemplaar. Soms is het zo erg dat de iPhone X daarna niet meer te repareren  is. Dit maakt uw telefoon waardeloos! Kom daarom naar de vakman! Een keer een niet goed uitgevoerde iPhone x reparatie is soms al genoeg om uw toestel af te schrijven!

U kunt eenvoudig tijd reserveren van onze monteur door een afspraak te maken. Wij vervangen het complete display bestaande uit scherm, origineel of imitatie lcd en glas direct zonder dat u uw toestel of data kwijt bent. We gebruiken uitsluitend de beste onderdelen en apparatuur om uw iPhone X scherm te vervangen.

Het iPhone X scherm vervangen duurt maximaal 30 minuten en u kunt erop wachten genietend van een kopje koffie en wetende dat uw iPhone in goede handen is.

Voordelen van een iPhone reparatie bij PhoneWorld

  • Een reparatie binnen 30 minuten.
  • Uw data blijft op het toestel en tevens vertrouwelijk!
  • Een reparatie uitgevoerd door gespecialiseerde monteurs.
  • Onze vestigingen zijn goed te bereiken met de auto.
  • Een gunstig tarief voor de reparatie.
  • Garantie op reparaties!
  • Niet goed geld terug

Contact

Is uw iPhone X scherm gebarsten en moet deze vervangen worden? Niet getreurd en kom snel naar PhoneWorld en wij zorgen dat uw iPhone weer als nieuw is door het scherm snel en vakkundig te vervangen. Maak nu online een afspraak! Kijk voor meer informatie rustig verder op onze website. U kunt ook telefonisch terecht voor het maken van een afspraak op tel 085 – 76 02 727. Voor overige vragen en opmerkingen kunt u het beste mailen naar support@phoneworld.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.