Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone X reparatie»iPhone X waterschade
iPhone X waterschade2021-07-22T20:37:48+01:00

iPhone X
waterschade

Heeft je iPhone X waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone X te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,953 werkdagen
iPhone X reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone X waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone X waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone X waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone X waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone X reparatie?

iPhone X scherm reparatie

iPhone X scherm reparatie

iPhone X batterij vervangen

iPhone X batterij vervangen

iPhone X overige reparaties

iPhone X overige reparaties

iPhone X waterschade

Ondanks de waterbestendigheid van de iPhone X, is er nog altijd kans op waterschade. Dit is vaak funest voor een iPhone, omdat de interne hardware van een toestel zeer gevoelig is voor vloeistoffen. Je iPhone X is ondanks de waterbestendigheid niet immuun voor water- of vochtschade.

Wat te doen als je waterschade vermoedt aan je iPhone X:

  • Laat je iPhone X uitstaan totdat hij volledig opgedroogd is, van binnen én buiten
  • Laadt je iPhone X ook niet op. Alle stroom is funest voor vochtige elektronica
  • Droog je iPhone X goed op met een handdoek
  • Laat je iPhone X gedurende een lange tijd uitdrogen, om de kans op waterschade te minimaliseren

Het geheim om verdere schade door water of ander vocht te voorkomen is om je telefoon pas aan te zetten als je zeker weet dat hij volledig droog is. Het is echter niet makkelijk om te achterhalen of je iPhone volledig droog is. Er kan water of vocht binnenin het toestel zitten dat je met het blote oog niet kan zien. Laat de waterschade aan je iPhone X controleren bij Phoneworld.

Wat kan Phoneworld voor je betekenen?

Wil je er zeker van zijn dat je de kans op waterschade aan je iPhone X minimaliseert? Phoneworld heeft de middelen om bij waterschade een onderzoek uit te voeren op een nat geworden iPhone om te kijken of het veilig is om hem weer te aan te zetten. Zo nodig kunnen wij ook een ultraschone reiniging doen, waarmee we waterschade aan je iPhone X zoveel mogelijk tegen kunnen gaan.

Naast de ultrasone reiniging hebben we bij ernstige waterschade ook de mogelijkheid om bepaalde gevoelige en belangrijke gegevens terug te halen. Bij elke stap is onze prioriteit om zoveel mogelijk van je iPhone X te redden. Als dat niet meer lukt, dan proberen we al je persoonlijke gegevens veilig te stellen door het uitvoeren van een data recovery. Zo kan ook bij afgeschreven telefoons, in veel gevallen je data gered worden.

Ultrasone reiniging

Voor waterschade aan je iPhone X hebben wij een speciaal proces dat zo zorgvuldig mogelijk waterschade probeert tegen te gaan. Dit speciale proces hebben wij zelf ontwikkeld en bestaat uit meerdere soorten reinigingsvloeistoffen en apparaten. Hierin onderscheiden wij ons van andere reparateurs. We begrijpen hoe belangrijk een telefoon kan zijn en proberen ook alles in het werk te stellen om je iPhone X te redden van de gevolgen van waterschade.

Voor waterschade aan je iPhone X zijn wij een voordelige en veilige keus. Voor €49,95 reinigen we het toestel bij waterschade.

Contact

Waterschade aan je iPhone X vraagt om een snelle reactie. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op en maak een afspraak via ons landelijke telefoonnummer: 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail: [email protected]

ben je in de buurt van een van onze vestigingen? Stap dan bij ons binnen. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.