iPhone X
reparatie

Is het scherm van je iPhone X gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone X reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone X reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je soort reparatie

iPhone X scherm reparatie

iPhone X scherm reparatie

iPhone X batterij vervangen

iPhone X batterij vervangen

iPhone X reparatie

iPhone X waterschade

iPhone X overige reparaties

iPhone X overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone X reparatie

De iPhone X heeft een bijzonder goede bouwkwaliteit en is voorzien van een OLED display. Haal het maximale uit de iPhone X door hem tijdig te laten repareren of onderhouden als er sprake is van een mankement. Met een voordelige reparatie kan je vaak weer een aantal jaar verder, hierdoor haal je het meeste rendement uit je dure investering.

Phoneworld repareert al meer dan 10 jaar de producten van Apple. Ook voor een reparatie van de iPhone X zijn wij een goede en voordelige keus. Met het design en de specificaties van de iPhones zijn weer zeer bekend en we proberen dezelfde Apple kwaliteit door te voeren in onze reparaties. Daarom gebruiken we voor reparaties enkel originele Apple onderdelen en geven we 6 maanden garantie op elke reparatie.

Gebarsten of versleten scherm

De meest voorkomende reparatie die we uitvoeren op de iPhone X is het vervangen van een gebarsten scherm. Het vervangen van een scherm kost €249,90. Je bent helemaal niet veel tijd kwijt aan deze reparatie, omdat we de reparatie binnen 30 tot 60 minuten kunnen voltooien.

Andere iPhone X reparaties

Je kan bij ons ook terecht voor alle andere iPhone X reparaties. Informeer meer voor de mogelijkheden, of zie hieronder voor enkele voorbeelden.

  • Camera vervangen – €74,90
  • Batterij vervangen (2716 mAh) – €74,90
  • Kapotte lightning-poort vervangen – €69,90
  • Moederbord repareren of vervangen – €299,90
  • Speciale professionele reiniging bij waterschade – €49,95

Waarom je iPhone X laten repareren bij Phoneworld?

Voor een professionele en snelle service is Phoneworld de beste keus. Wij hebben immers al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van iPhones van alle soorten en maten. Onze goed opgeleide monteurs werken uitsluitend met oorspronkelijke Apple onderdelen en voeren de meeste reparaties binnen 30 tot 60 minuten uit. Je bent bij ons snel weer klaar en kan dan verder met een iPhone X, die werkt als nieuw.

We bieden 6 maanden garantie op elke reparatie. Is er dus toch iets mis, dan lossen wij het probleem voor je op. Nieuwe val- en waterschade niet inbegrepen, uiteraard. Daarnaast zijn we goedgekeurd door verzekeraars, dus om je schadeclaim de beste kans te geven kies je Phoneworld.

Laat je iPhone X bij ons repareren; Je hoeft je geen zorgen te maken voor een lange wachttijd of slordige reparaties. Je iPhone zal weer als nieuw zijn.

Contact

Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected] voor vragen over je iPhone X en onze reparaties.

Ook zonder afspraak loop je makkelijk bij ons binnen. Wij geven je vrijblijvend advies en zo nodig fixen we je iPhone X direct voor je.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh