Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone X reparatie
iPhone X reparatie2021-07-22T20:31:49+01:00

iPhone X
reparatie

Ben je op zoek naar een iPhone X scherm reparatie of moet jouw batterij worden vervangen? Jouw iPhone x reparatie kun je met een gerust hart aan Phoneworld overlaten. Sinds de iPhone X gelanceerd is, hebben wij al honderden reparaties uitgevoerd, meestal binnen 30 minuten.

iPhone X reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies jouw iPhone X reparatie

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit. Zo kunnen wij ook jouw iPhone X volumeknop, oplaad connector, camera of speaker repareren. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone X scherm reparatie

iPhone X scherm reparatie

iPhone X batterij vervangen

iPhone X batterij vervangen

iPhone X reparatie

iPhone X waterschade

iPhone X overige reparaties

iPhone X overige reparaties

Meest voorkomende iPhone X reparaties

Je kan bij ons ook terecht voor alle andere iPhone X reparaties. Informeer meer voor de mogelijkheden, of zie hieronder voor enkele voorbeelden.

iPhone X scherm reparatie

iPhone X scherm kapot? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een schermreparatie voor je iPhone X. De kosten voor een beeldscherm reparatie lopen erg uiteen. Dit komt doordat er tegenwoordig zoveel verschillende toestellen op de markt zijn, waardoor er ook veel verschil zit in de verschillende soorten telefoon schermen. De iPhone X reparatie bij Phoneworld is voordelig en razendsnel! Wil jij jouw iPhone X scherm vervangen? Kijk dan hier:

iPhone X batterij vervangen

Is de baterij van je iPhone X snel leeg of laad je iPhone X helemaal niet meer op? Dit kan meerder oorzaken hebben. Het probleem zou veroorzaakt kunnen worden door slijtage van de batterij of verkeerd opladen waardoor de capaciteit afneemt. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door de iPhone X accu te vervangen. Bij Phoneworld stellen we het exacte probleem vast en bieden jou de beste oplossing voor de reparatie aan jouw telefoon. De iPhone X batterij, ook wel accu genoemd, is een slijtage onderdeel. Hoe vaker je jouw iPhone X gebruikt hoe minder goed de batterij op den duur gaat presteren. Het voorkomen van slijtage aan de batterij is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we de accu van je iPhone X voor je vervangen, vaak binnen 30 minuten!

Welke iPhone X reparaties doet Phoneworld?

De iPhone X heeft een bijzonder goede bouwkwaliteit en is voorzien van een OLED display. Haal het maximale uit de iPhone X door hem tijdig te laten repareren of onderhouden als er sprake is van een mankement. Met een voordelige reparatie kan je vaak weer een aantal jaar verder, hierdoor haal je het meeste rendement uit je dure investering. Phoneworld repareert al meer dan 10 jaar de producten van Apple. Ook voor een reparatie van de iPhone X zijn wij een goede en voordelige keus. Met het design en de specificaties van de iPhones zijn weer zeer bekend en we proberen dezelfde Apple kwaliteit door te voeren in onze reparaties. Daarom gebruiken we voor reparaties enkel originele Apple onderdelen en geven we 6 maanden garantie op elke reparatie.

Wat te doen als je waterschade vermoedt aan je iPhone X?

Laat je iPhone X uitstaan totdat hij volledig opgedroogd is, van binnen én buiten. Laadt je het toestel ook niet op. Alle stroom is funest voor vochtige elektronica Droog je iPhone X goed op met een handdoek Laat je iPhone X gedurende een lange tijd uitdrogen, om de kans op waterschade te minimaliseren Het geheim om verdere schade door water of ander vocht te voorkomen is om je telefoon pas aan te zetten als je zeker weet dat hij volledig droog is. Het is echter niet makkelijk om te achterhalen of je iPhone volledig droog is. Er kan water of vocht binnenin het toestel zitten dat je met het blote oog niet kan zien. Laat de waterschade aan je iPhone X altijd controleren door een telefoonreparateur bij bijvoorbeeld Phoneworld. Wij doen een gratis check en geven jou op basis daarvan een advies!

Ultrasone reiniging

Voor waterschade aan je iPhone X hebben wij een speciaal proces dat zo zorgvuldig mogelijk waterschade probeert tegen te gaan. Dit speciale proces hebben wij zelf ontwikkeld en bestaat uit meerdere soorten reinigingsvloeistoffen en apparaten. Hierin onderscheiden wij ons van andere reparateurs. We begrijpen hoe belangrijk een telefoon kan zijn en proberen ook alles in het werk te stellen om je iPhone X te redden van de gevolgen van waterschade.

iPhone X microfoon kapot?

Vaak is er geen goede verklaring voor het kapot gaan van een iPhone X microfoon. Een klein beetje vocht of een gevoelige tik kunnen vaak al zorgen voor mindere kwaliteit van een microfoon. Pas tijdens het bellen van je vriendin of vriend weet je dat het mis is met je telefoon. Gekraak, echo of zelfs het compleet wegvallen van het geluid. Het zijn allemaal tekenen die kunnen wijzen op een kapotte microfoon in je iPhone X. Helaas is dit kleine defect een flink probleem voor elke gebruiker. Zonder goed werkende microfoon is een goed, helder gesprek voeren via jou iPhone niet meer mogelijk. Daarnaast zijn andere functies als het gebruik van Siri of het versturen van voice-berichten niet meer goed te gebruiken. Heel irritant

Laadt jouw iPhone X niet meer op? Waarschijnlijk is het Dock connector!

Als de iPhone X dock connector kapot is of stoffig is, zal de iPhone nauwelijks opladen. De dock connector bevindt zich onderaan het toestel waar u het toestel mee oplaad. Een kapotte Telefoonmerk iPhone x dock connector is door Phoneworld razendsnel gerepareerd. Door het gebruik van originele onderdelen garanderen wij de hoogste kwaliteit en daarmee de maximale levensduur van de onderdelen. De kosten die wij hiervoor rekenen zijn relatief laag, maar €69,90

Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected] voor vragen over je iPhone X en onze reparaties.

Ook zonder afspraak loop je makkelijk bij ons binnen. Wij geven je vrijblijvend advies en zo nodig fixen we je iPhone X direct voor je.

Op zoek naar een reparatie voor een ander model?

iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie

iPhone 11 reparatie

iPhone XR reparatie

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS reparatie

iPhone X reparatie

iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 reparatie

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.