iPhone SE
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone SE kapot of beschadigd? Je iPhone SE homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone SE homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone SE reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone SE homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone SE homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone SE homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone SE homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone SE reparatie?

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE waterschade

iPhone SE waterschade

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE homeknop vervangen

Apple staat bekend om zijn eenvoud: zo min mogelijk knoppen en geen poespas. De nieuwste Apple iPhones hebben daarom geen fysieke homebutton meer. Dit geldt nog wel voor de SE serie en helaas betekent dat ook een extra risico op een defect. Gelukkig ben jij bij lange na niet de enige waarvan de iPhone SE homeknop vervangen moet worden. Sterker nog, het is een van meest voorkomende reparaties die wij bij Phoneworld uitvoeren. Laat je echter niet foppen door een slecht werkende/defecte homeknop. Het is namelijk niet de fysieke home knop van de iPhone SE die kapot is! Het gaat om het kabeltje dat de knop verbindt met het interne werk dat niet meer naar behoren werkt. Linksom of rechtsom, het is altijd vervelend om een slechte werkende iPhone SE home button te hebben. Het belemmert namelijk echt de handelingen en werkzaamheden die je op je telefoon wilt uitvoeren. Blijf daarom niet te lang met die lamme duim en irritaties zitten, laat je iPhone SE homeknop vliegensvlug vervangen bij Phoneworld!

Eerst op onderzoek uit als de home button van je iPhone SE kapot is

Wij vinden het belangrijk een zo compleet mogelijke service te bieden als je voor ons kiest. Het kan dus zijn dat je iPhone SE homebutton vervangen moet worden maar liever kijken we een smartphone helemaal na. Met name als modellen wat ouder worden, is de kans groter op meerdere defecten. Voordat we daarom het reparatieproces ingaan, doen we eerst een gratis check van de hele telefoon. Hierbij brengen wij precies in kaart waar defecten zitten of waar zich risico’s bevinden. Wij delen dit graag met je zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wat we voor je kunnen doen. Of het nu gaat om alleen de vervanging van je iPhone SE homebutton of andere zaken waar we je mee kunnen helpen, we doen het graag en snel. Jij bepaalt precies wat je wilt. Ons doel is het om jou zo lang mogelijk van een gerepareerde smartphone te laten genieten.

Kwalitatieve en snelle reparatie van de homebutton van je iPhone SE

Ken je dat? Je drukt je homeknop in en opeens reageert deze niet meer zo snel als je gewend bent. Je drukt nog een keer en denkt dat je misschien de eerste keer niet diep genoeg de knop hebt ingedrukt. Het lijkt echter steeds vaker te gebeuren tot je erachter bent dat dit niet de bedoeling is. Het scheelt veel tijd en gedoe als je deze reparatie laat uitvoeren. Het is een kleine ingreep om de homeknop te vervangen van je iPhone SE. Onze monteurs hebben alle kennis en specialistische gereedschappen in huis om zowel secuur als vlug jou en je smartphone te helpen.

Bij Phoneworld worden defecte onderdelen die uit je telefoon komen altijd voor recycledoeleinden teruggestuurd. Zelfs als jij dus de homeknop van je iPhone SE laat vervangen, zal de achterliggende defecte kabel gescheiden worden van ander afval. Zo maken wij ons bij Phoneworld hard voor een beter milieu. Zelfs als de home knop van de iPhone SE (onderliggende kabel) niet meer bruikbaar is, wordt deze netjes teruggestuurd. Niets gaat verloren en niets komt zomaar in het milieu terecht.

Alleen originele onderdelen met garantie

Vaak hoor je dat onderdelen in een smartphone vervangen worden door goedkoop geproduceerde alternatieven. Bij Phoneworld willen wij daar niets van weten want goedkoop betekent duurkoop en daar wordt niemand blij van. Als jij daarom de homeknop van je iPhone SE laat vervangen, gaat er een originele homebutton (kabel) weer terug je iPhone in.

Zodra we de homeknop van je iPhone SE hebben vervangen, krijg je van ons een factuur mee. Niet voor de lol maar voor de zekerheid! Je krijgt namelijk van ons een vernieuwde garantie op de homebutton van je iPhone SE van 6 maanden. Tip! Heb je al eens bekeken wat voor soort schades er onder je inboedelverzekering vallen? Soms komen de kosten van een reparatie in aanmerking voor een vergoeding. Was de home button van je iPhone SE kapot en heb je die bij Phoneworld repareren? Check dan altijd even wat de mogelijkheden zijn. Het kan je zomaar veel geld besparen!

Kosten en tijd bij het vervangen je iPhone SE home button

Voor de reparatietijd hoef je zeker niet te twijfelen om bij ons langs te komen. Net als bij de meeste reparaties zal het vervangen van je iPhone SE homebutton ongeveer 30 minuten in beslag nemen. Ten eerste omdat onze monteurs precies weten wat ze moeten doen. Ten tweede omdat we de meeste onderdelen in onze werkplaats hebben liggen. Na een halfuur ben je een lekkere kop koffie en een uitstekend werkende smartphone rijker. En voordat we het vergeten: je mag ook altijd gebruikmaken van ons Wifi-netwerk. Je hoeft je dus nooit te vervelen als je bij een van onze vestigingen binnenloopt.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh