Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone SE reparatie»iPhone SE homeknop vervangen
iPhone SE homeknop vervangen2021-07-22T20:05:29+01:00

iPhone SE
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone SE kapot of beschadigd? Je iPhone SE homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone SE homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone SE reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone SE homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone SE homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone SE homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone SE homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone SE reparatie?

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE waterschade

iPhone SE waterschade

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE homeknop vervangen

Apple staat bekend om zijn eenvoud: zo min mogelijk knoppen en geen poespas. De nieuwste Apple iPhones hebben daarom geen fysieke homebutton meer. Dit geldt nog wel voor de SE serie en helaas betekent dat ook een extra risico op een defect. Gelukkig ben jij bij lange na niet de enige waarvan de iPhone SE homeknop vervangen moet worden. Sterker nog, het is een van meest voorkomende reparaties die wij bij Phoneworld uitvoeren. Laat je echter niet foppen door een slecht werkende/defecte homeknop. Het is namelijk niet de fysieke home knop van de iPhone SE die kapot is! Het gaat om het kabeltje dat de knop verbindt met het interne werk dat niet meer naar behoren werkt. Linksom of rechtsom, het is altijd vervelend om een slechte werkende iPhone SE home button te hebben. Het belemmert namelijk echt de handelingen en werkzaamheden die je op je telefoon wilt uitvoeren. Blijf daarom niet te lang met die lamme duim en irritaties zitten, laat je iPhone SE homeknop vliegensvlug vervangen bij Phoneworld!

Eerst op onderzoek uit als de home button van je iPhone SE kapot is

Wij vinden het belangrijk een zo compleet mogelijke service te bieden als je voor ons kiest. Het kan dus zijn dat je iPhone SE homebutton vervangen moet worden maar liever kijken we een smartphone helemaal na. Met name als modellen wat ouder worden, is de kans groter op meerdere defecten. Voordat we daarom het reparatieproces ingaan, doen we eerst een gratis check van de hele telefoon. Hierbij brengen wij precies in kaart waar defecten zitten of waar zich risico’s bevinden. Wij delen dit graag met je zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wat we voor je kunnen doen. Of het nu gaat om alleen de vervanging van je iPhone SE homebutton of andere zaken waar we je mee kunnen helpen, we doen het graag en snel. Jij bepaalt precies wat je wilt. Ons doel is het om jou zo lang mogelijk van een gerepareerde smartphone te laten genieten.

Kwalitatieve en snelle reparatie van de homebutton van je iPhone SE

Ken je dat? Je drukt je homeknop in en opeens reageert deze niet meer zo snel als je gewend bent. Je drukt nog een keer en denkt dat je misschien de eerste keer niet diep genoeg de knop hebt ingedrukt. Het lijkt echter steeds vaker te gebeuren tot je erachter bent dat dit niet de bedoeling is. Het scheelt veel tijd en gedoe als je deze reparatie laat uitvoeren. Het is een kleine ingreep om de homeknop te vervangen van je iPhone SE. Onze monteurs hebben alle kennis en specialistische gereedschappen in huis om zowel secuur als vlug jou en je smartphone te helpen.

Bij Phoneworld worden defecte onderdelen die uit je telefoon komen altijd voor recycledoeleinden teruggestuurd. Zelfs als jij dus de homeknop van je iPhone SE laat vervangen, zal de achterliggende defecte kabel gescheiden worden van ander afval. Zo maken wij ons bij Phoneworld hard voor een beter milieu. Zelfs als de home knop van de iPhone SE (onderliggende kabel) niet meer bruikbaar is, wordt deze netjes teruggestuurd. Niets gaat verloren en niets komt zomaar in het milieu terecht.

Alleen originele onderdelen met garantie

Vaak hoor je dat onderdelen in een smartphone vervangen worden door goedkoop geproduceerde alternatieven. Bij Phoneworld willen wij daar niets van weten want goedkoop betekent duurkoop en daar wordt niemand blij van. Als jij daarom de homeknop van je iPhone SE laat vervangen, gaat er een originele homebutton (kabel) weer terug je iPhone in.

Zodra we de homeknop van je iPhone SE hebben vervangen, krijg je van ons een factuur mee. Niet voor de lol maar voor de zekerheid! Je krijgt namelijk van ons een vernieuwde garantie op de homebutton van je iPhone SE van 6 maanden. Tip! Heb je al eens bekeken wat voor soort schades er onder je inboedelverzekering vallen? Soms komen de kosten van een reparatie in aanmerking voor een vergoeding. Was de home button van je iPhone SE kapot en heb je die bij Phoneworld repareren? Check dan altijd even wat de mogelijkheden zijn. Het kan je zomaar veel geld besparen!

Kosten en tijd bij het vervangen je iPhone SE home button

Voor de reparatietijd hoef je zeker niet te twijfelen om bij ons langs te komen. Net als bij de meeste reparaties zal het vervangen van je iPhone SE homebutton ongeveer 30 minuten in beslag nemen. Ten eerste omdat onze monteurs precies weten wat ze moeten doen. Ten tweede omdat we de meeste onderdelen in onze werkplaats hebben liggen. Na een halfuur ben je een lekkere kop koffie en een uitstekend werkende smartphone rijker. En voordat we het vergeten: je mag ook altijd gebruikmaken van ons Wifi-netwerk. Je hoeft je dus nooit te vervelen als je bij een van onze vestigingen binnenloopt.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.