Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone reparatie Alkmaar
iPhone reparatie Alkmaar2021-07-22T19:57:32+01:00

iPhone reparatie
Alkmaar

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

iPhone laten repareren in Alkmaar

Voor een iPhone reparatie kun je ook in Alkmaar terecht. In de kaasstad vind je ons filiaal, dat van 09:00-17:00 uur voor je geopend is, om je iPhone te laten repareren. Bij ons hoef je niet in de wachtrij te staan om geholpen te worden. Helemaal als je op afspraak komt, dan gaan wij direct voor je aan de slag. Met welk defect of welke schade je ook komt aan je smartphone, wij zorgen voor een kwalitatieve iPhone reparatie in ons filiaal in Alkmaar.

Goed bereikbaar

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in staat is om ons te kunnen bereiken. Als je daarom een iPhone reparatie in Alkmaar laat uitvoeren, dan kun je ons makkelijk vinden met de auto. Wij liggen vlakbij de N242 en het knooppunt tussen de N243 en N244. Daarbij bevinden we ons op industrieterrein Oudorp met zat parkeergelegenheid. Kom je met het OV? Er stoppen meerdere bussen bij ons om de hoek die van en naar Alkmaar station rijden. Ons adres is Einthovenstraat 1 in Alkmaar.

Kwalitatief laten repareren

Wij bieden je een kwalitatieve iPhone reparatie aan, ook in Alkmaar. Zo verlenen onze kwaliteitsmonteurs de beste service en denken ze graag met je mee voor een passende oplossing. Je iPhone zal alleen met de beste instrumenten behandeld worden door een monteur met jarenlange expertise. Elke schade en elk defect wordt opgespoord, dat doen wij door middel van een gratis check-up van je hele telefoon. Wij maken namelijk vaak mee dat er (onzichtbare) nevenschade is ontstaan na bijvoorbeeld een val of stoot. Om er zeker van te zijn dat jij een 100% goed werkende smartphone van ons terugkrijgt, lichten wij deze daarom helemaal door. Ook dat is onderdeel van onze kwaliteitsservice bij een iPhone reparatie in Alkmaar.

Doordat wij gericht te werk gaan, duurt een iPhone reparatie in Alkmaar nooit lang. De diagnose van schade en/of defecten aan je smartphone delen wij met je en we vertellen je alvorens wij te werk gaan, wat we voor je kunnen doen. Daarnaast zijn wij helder in het kostenplaatje dat daarbij hoort. Onze monteurs zullen altijd voor je op zoek gaan naar de beste prijs/kwaliteitsoplossing en voorzien je dan ook graag van advies. Eerlijkheid en transparantie zijn belangrijke waarden binnen Phoneworld.

Als een onderdeel onherstelbaar blijkt te zijn, dan zullen wij deze voor je vervangen. Wij hebben als policy om alleen met originele Apple onderdelen te werken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je tijdens een iPhone reparatie in Alkmaar van onze medewerkers namaakcomponenten krijgt. Wij geloven in de kwaliteit van A-merk onderdelen, daarom krijg je die dan ook van ons, rechtstreeks afkomstig uit de Apple fabriek.

Is er een onderdeel vervangen door Phoneworld? Bewaar dan tenminste 6 maanden je factuur. Mocht er dan onverhoopt wat mankeren aan je iPhone, dan kun je die weer terugbrengen naar ons. Wij gaan dan meteen kosteloos voor je aan de slag.

Duurzaamheid en circulaire economie zijn de sleutelbegrippen van het moment. Daar dragen wij bij Phoneworld dan ook graag aan bij. Kom je daarom voor een iPhone reparatie naar Alkmaar, dan zullen wij nooit zomaar onderdelen die we uit je telefoon halen weggooien. Alle kapotte en/of defecte onderdelen worden door ons apart ingezameld en ter recycling teruggestuurd naar een gespecialiseerd bedrijf.

Kosten en tijd

Wij zijn wars van lange wachttijden. Zowel voor als tijdens de reparatie van je iPhone in Alkmaar hoef je dus niet lang te zitten. Doordat we het vooronderzoek aan je apparaat uitvoeren, kunnen wij gericht een schade of defect oplossen wat veel tijd scheelt. Wij stellen het altijd als doel om jou vlug weer te voorzien van je iPhone tegen het laagste tarief. De prijzen van standaardreparaties staan op onze website vermeld. Het kan echter voorkomen dat er een speciale reparatie moet worden uitgevoerd of dat er meerdere onderdelen tegelijk aan vervanging toe zijn. Wij zullen dat altijd met je bespreken en kijken wat de goedkoopste optie voor jou is.

In ons magazijn liggen de meeste Apple onderdelen op voorraad. Bij grote vraag wil het echter weleens voorkomen dat we tijdelijk ergens doorheen zijn. Daarom loont het altijd om per mail of telefoon van tevoren te laten weten dat je langs wilt komen. Wij kunnen dan eventueel een onderdeel bestellen en klaarleggen zodat je zo snel mogelijk geholpen bent. In het geval van een afspraak word je altijd direct geholpen door een van onze monteurs. Een iPhone reparatie in onze Alkmaarse vestiging hoeft in de meeste gevallen maar een halfuur te duren.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.