Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 8 plus reparatie»iPhone 8 plus waterschade
iPhone 8 plus waterschade2021-07-22T18:58:22+01:00

iPhone 8 plus
waterschade

Heeft je iPhone 8 plus waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 8 plus te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,953 werkdagen
iPhone 8 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 8 plus waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 8 plus waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 8 plus waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 8 plus waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 8 plus reparatie?

iPhone 8 plus scherm reparatie

iPhone 8 plus scherm reparatie

iPhone 8 plus batterij vervangen

iPhone 8 plus batterij vervangen

iPhone 8 plus overige reparatie

iPhone 8 plus overige reparaties

iPhone 8 plus waterschade

De iPhone 8 plus is waterbestendig en kan daardoor best wel tegen een omgevallen kop koffie of een regenbui. Er zijn situaties denkbaar waarbij er toch vloeistof in je telefoon terechtkomt en je het risico loopt op waterschade. Vloeistof in je telefoon is de ergste nachtmerrie, omdat één kleine druppel in je toestel al voor allerlei interne schade kan zorgen. Wat moet je dus doen als je waterschade vermoedt?

Wat te doen als je waterschade vermoed aan je iPhone 8 plus:

  • Schakel je iPhone 8 plus direct uit en zet hem pas aan wanneer hij zeker weten droog is.
  • Hang je iPhone 8 plus ook niet aan de oplader.
  • Droog je iPhone 8 plus zo goed mogelijk af, bijvoorbeeld met een handdoek.
  • Laat je iPhone 8 plus vervolgens lang uitdrogen.

Dé manier om waterschade te minimaliseren en/of te voorkomen is om hem pas aan te zetten als hij volledig droog is en er geen vloeistof meer is achtergebleven in het apparaat. Dit is vaak moeilijk in te schatten en je kan het bijna nooit zeker weten zonder speciale apparatuur. Om die reden kun je jouw iPhone 8 plus bij vermoedelijke waterschade het beste langsbrengen bij Phoneworld. Wij kunnen een speciaal waterschade onderzoek instellen en zo nodig je toestel ook ultrasoon reinigen.

Wat kan Phoneworld doen bij waterschade?

Vermoedelijke waterschade aan je iPhone 8 plus kan bij Phoneworld met enige zekerheid worden vastgesteld en ook zo veel mogelijk verholpen worden. Wij hebben namelijk speciale apparatuur waarmee we kunnen vaststellen of het veilig is om je telefoon weer aan te zetten. Is er toch vloeistof achtergebleven, dan kunnen wij via een ultrasone reiniging de laatste restjes vocht verwijderen.

Is het te laat en is er sprake van daadwerkelijke waterschade aan je iPhone 8 plus, dan doen wij er alles aan om de schade te minimaliseren en je gegevens te redden. Naast hulp bij waterschade zijn wij namelijk ook experts in date recovery. Je e-mails, contactgegevens, foto’s en video’s maken bij ons de beste kans op overleven. Maak het meest van een slechte situatie en schakel Phoneworld in bij waterschade!

Ultrasone reiniging en behandeling

Om waterschade aan je iPhone 8 plus te beperken, gebruiken wij een speciaal, zelf ontwikkeld proces, dat de schade aan je toestel zoveel mogelijk tegengaat. We halen je toestel uit elkaar en laten het toestel een grondige combinatie van verschillende reinigingsvloeistoffen en apparaten doorlopen. Hierdoor kan in veel gevallen waterschade beperkt worden.

Hierin zijn wij superieur ten opzichte van andere reparatieservices. Vaak neemt men genoegen met een eenmalige ultrasone reiniging of het gebruik van een borsteltje met wat alcohol. Dit kan in sommige gevallen werken, maar wij willen veel verder gaan en je telefoon en je data de beste kans geven.

Voor waterschade aan je iPhone 8 plus is Phoneworld de beste optie. Wil je graag dat wij je iPhone 8 plus volgens bovenstaande proces behandelen, dan kost dat €49,95.

Contact

Wacht niet te lang als je waterschade aan je iPhone 8 plus vermoedt. Bel ons vandaag nog en plan je waterschade reiniging in!

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Je bent uiteraard ook altijd welkom om zonder afspraak langs te komen op één van onze vestigingen. Een deskundig monteur zal naar je telefoon kijken en je de beste oplossingen voorleggen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.