iPhone 8 reparatie 2018-10-18T15:26:47+00:00

iPhone 8 reparatie

PhoneWorld doet ook aan iPhone 8 reparatie. Wij voeren al 10 jaar met succes reparaties uit aan alle Apple gerelateerde producten. De iPhone 8 en 8 plus zijn nieuwe toestellen van Apple met glazen achterkant. Wanneer het iPhone 8 glas gebarsten is repareren wij dat doorgaans in 30 minuten.

Maak afspraak
Contact

iPhone 8 gebroken glas

Het merendeel van de iPhone 8 reparaties vinden plaats aan het vervangen en repareren van het gebarsten en gebroken glas. De iPhone 8 display bestaat uit glas LCD scherm en 3D touch. Uiteraard vervangen wij het gehele scherm bij schade waardoor alles weer perfect werkt.

iPhone 8 plus reparatie

Naast iPhone 8 doen wij ook aan iPhone 8 plus reparatie werkzaamheden. U kunt ook voor dit model prima bij PhoneWorld terecht. De iPhone 8 plus reparatie wordt normaliter in 95% van de gevallen binnen slechts 30 minuten gerepareerd.

iPhone 8 kwaliteit onderdelen & prijzen

Wij gebruiken de best verkrijgbare kwaliteit. Oftewel zo goed als nieuw dus en u zult snel vergeten zijn dat er ooit iets met uw iPhone 8 is gebeurd na de reparatie. Klik voor prijzen hieronder op de iPhone 8 of iPhone 8 plus om prijzen van iPhone 8 reparaties te zien.

iPhone 8 model informatie

Er zijn diverse iPhone 8 modellen uitgebracht die wij allemaal repareren. Zo zijn de toestellen voorzien van een gouden achterkant met wit scherm, zilver achterkant met wit display en zwarte variant met zwart scherm. U kunt de iPhone 8 ook herkennen aan de modelnummers: A1863, A1905 of A1906. Wanneer u belt voor informatie over een iPhone 8 reparatie is het handig om te weten of het daadwerkelijk om de iPhone 8 gaat en niet de iPhone 7 of lager.

Vragen en overige informatie

U bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen met vragen betreft een (toekomstige) reparatie. Ook hebben wij in onze winkels en webshop accessoires voor de iPhone 8. Zo voorkomt u mogelijk een dure reparatie. Wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken via 085-7602727. U kunt ook mailen op support@phoneworld.nl

Zie ook: iPhone 8 batterij vervangen, iPhone 8 gebroken achterkant vervangen, Nieuw iPhone 8 scherm