Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6 reparatie»iPhone 6 overige reparaties
iPhone 6 overige reparaties2021-07-22T18:13:57+01:00

iPhone 6
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 6 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 6 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 reparatie?

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 homeknop vervangen

iPhone 6 homeknop vervangen

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 waterschade

Overige iPhone 6 reparaties

Reparaties aan de iPhone 6 worden bij Phoneworld vaak uitgevoerd wanneer er (water)schade is aan de volgende functies/onderdelen:

 • Het scherm
 • De batterij
 • De homebutton

Naast bovengenoemde vormen van schade repareert Phoneworld de iPhone 6 ook wanneer er schade is opgelopen aan:

 • De volumeknop/muteknop
 • De oplaadconnector/microfoon
 • De aan/uit knop
 • De front camera en nabijheidssensor
 • De back camera met flits
 • De behuizing van zijkant en achterkant
 • De touch functie van het scherm
 • Het moederbord/logicbord

Schade aan de volumeknop/muteknop

De volumeknop van je iPhone 6 is verzwakt of vastgelopen. Dit kan ervoor zorgen dat je het volume niet meer hoger of lager kunt zetten wat effect kan hebben op het voeren van telefoongesprekken. Is je muteknop defect? Dan kun je de iPhone niet meer op luid of stil zetten. In alle gevallen is het fijn als de muteknop gerepareerd worden. Onze opgeleide monteurs met ruime ervaring kunnen vaak in slechts 30 minuten de schade al repareren. Bij Phoneworld bieden wij een razendsnelle en betrouwbare service.

De oplaad ingang/microfoon/oorspeaker is beschadigd

Kan de persoon aan de andere kant van de lijn jou niet horen of andersom? Dan is er misschien schade aan de oplaad ingang, microfoon en/of oorspeaker. In dit geval kun je de iPhone niet goed meer gebruiken en dus is een reparatie vaak zeer gewenst. Het vervangen van de onderliggende defecte kabel kan worden gedaan voor €59,90. Je iPhone 6 is na een klein half uur weer klaar voor gebruik.

De aan/uit knop werkt niet meer optimaal

Kun je je iPhone 6 niet meer aan/uit zetten? Dan heb je waarschijnlijk schade opgelopen aan de flex kabel. De flex kabel ligt onder de aan/uit knop en is gelinkt aan deze knop. Je hoeft dus niet de aan/uit knop te laten vervangen. Bij Phoneworld kunnen wij de flex kabel vervangen voor €59,90.

Front camera en nabijheidssensor

Heb je schade opgelopen aan je front camera? Dat is natuurlijk erg vervelend en dat wil je zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Ook wanneer de nabijheidssensor beschadigd is, kan dit een vervelende invloed hebben bij het voeren van een telefoongesprek. Je iPhone 6 scherm gaat dan namelijk niet meer uit en zo blijft je touchscreen dus actief. Kom voor beide reparaties langs bij Phoneworld. Wij kunnen de juiste onderdelen vervangen voor €59,90.

Back camera met flits heeft schade opgelopen

Schade aan je back camera kan ervoor zorgen dat je geen goede foto’s meer kunt maken. Bij Phoneworld kunnen onze professionele reparateurs de schade nauwkeurig herstellen voor een bedrag van €59,90.

Behuizing zijkant/achterkant

Het vervangen van de behuizing kan nodig zijn wanneer je iPhone is ingedeukt, verbogen of zodanig is gebroken dat hij niet meer mooi is. Bij Phoneworld kunnen wij de behuizing vervangen. Ook zullen wij de volumeknoppen, aan/uit knop en lader ingang vervangen. Je iPhone 6 zal voor een bedrag van €119,90 weer zo goed als nieuw zijn.

Touch reageert niet/grijze balk bovenaan

Een relatief veel voorkomend probleem bij de iPhone 6 is het niet optimaal werken van de touch. In tegenstelling tot andere reparaties zullen wij voor deze reparatie enkele dagen nodig hebben. Wij moeten dit namelijk met behulp van een microscoop en speciale apparatuur repareren. Dit kunnen wij doen voor €59,90.

Moederbord/logicbord reparatie

Staat jouw defect niet in bovengenoemd rijtje? Het kan natuurlijk zijn dat jij een andere vorm van schade hebt opgelopen in het moederbord/logicbord. Wanneer dat het geval is, kunnen de reparatiekosten oplopen tot €149,90. Natuurlijk kunnen wij geen diagnose stellen wanneer wij het toestel niet hebben onderzocht. Kom daarom langs bij een van onze vestigingen of bel voor vragen en/of advies naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.