Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5s reparatie
iPhone 5s reparatie2021-07-22T14:11:51+01:00

iPhone 5s
reparatie

Is het scherm van je iPhone 5s gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 5s reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 5s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 5s reparatie

De iphone 5s reparaties worden bij Phoneworld uiterst succesvol en vaak slechts binnen 30 minuten uitgevoerd. Hiernaast ontvang je na de reparatie een garantie van 6 maanden. Voorbeelden van reparaties aan je iphone 5s kunnen zijn; iphone 5s display, behuizing, backcover, homebutton, volumeknop en aan-/uitknop. Uiteraard kunnen er ook andere mogelijke defecten aanwezig zijn, waarbij dan ook verschillende tarieven gehanteerd worden. Phoneworld zal daarom eerst altijd een klein onderzoek doen, zodat er een diagnose kan worden gesteld en er een indicatie van de reparatiekosten kan worden gegeven. Ga je hiermee akkoord? Dan beginnen wij direct met de reparatie.

iPhone 5s reparatie bij Phoneworld

Voor een reparatie aan je iphone 5s kom je langs bij Phoneworld. iphone 5s reparaties worden bij ons te allen tijde uitgevoerd door professionele monteurs. Tevens zo belangrijk is dat wij voortdurend werken met originele onderdelen. Reparaties zijn van belang bij vele verschillende defecten en/of schades en omdat wij reparaties bij de iphone 5 geregeld uitvoeren, hebben wij vele onderdelen op voorraad. Bij Phoneworld wordt jouw iphone 5s reparatie razendsnel en met precisie en aandacht uitgevoerd. Kom langs op een door jou gekozen dag en tijd, loop binnen of maak een afspraak bij een van onze vijf vestigingen
in Nederland. Voor overige vragen, informatie of advies: bel naar 085 – 760 27 27 of mail ons op [email protected].

Veel voorkomende iPhone 5s reparaties

Reparaties aan je iphone 5s kunnen natuurlijk voorkomen in allerlei soorten en maten. Voor een reparatie bij Phoneworld ben je aan het juiste adres. Wij hebben ons de laatste 10 jaar ontwikkeld tot de specialist in iphone reparaties en overige Apple producten. Bij Phoneworld zijn wij onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties bij de volgende schades:

  • Het scherm van je iphone 5s is gebroken of gebarsten
  • Je iphone 5s heeft waterschade opgelopen
  • Je aan/uit knop of homebutton doet het niet meer
  • De oplaad connector maakt geen verbinding meer met je oplaadkabel
  • Je oortjes verbinden niet meer met je iphone 5s
  • Je iphone 5s batterij werkt niet meer optimaal

Dit zijn allemaal voorbeelden van mogelijke reparaties aan jouw iphone 5s. Wij zien helaas dat mensen vaak te lang wachten met het repareren van de schade aan hun iphone. Dit kan helaas al snel resulteren in grotere schade waardoor de reparatiekosten ook duurder uit kunnen vallen. Bij Phoneworld is de klant koning waarbij eerlijke prijs-kwaliteit verhouding centraal staat. Wij gaan uiterst nauwkeurig te werk en streven voortdurend naar betrouwbare en snelle service. Zodra jij bij ons de deur uit loopt, zal jouw iphone 5s dan ook weer optimaal werken.

Phoneworld en onze aandacht voor het milieu

Herkenbaar? Een kapotte iphone, een iphone die bijna aan zijn einde is of je wilt graag het nieuwste model iphone aanschaffen dat net is uitgekomen. Je oude toestel verdwijnt dan al snel in een la. Zonde! Vele onderdelen van je iphone kunnen namelijk hergebruikt worden. Bij Phoneworld schenken wij daarom aandacht aan het milieu door middel van recyclen. Wij doen dat door onderdelen terug te sturen en gescheiden in te leveren. Alle beetjes helpen. Laat je iphone 5s reparatie dus uitvoeren bij Phoneworld. Is je iphone nog in een zeer goede staat? Dan bieden wij de mogelijkheid voor cashback. Zo heeft jouw iphone aan langere levensduur. Bij Phoneworld streven wij zo samen naar meer duurzaamheid.

Op zoek naar een reparatie voor een ander model?

iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie

iPhone 11 reparatie

iPhone XR reparatie

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS reparatie

iPhone X reparatie

iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 reparatie

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.