Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 Pro Max reparatie»iPhone 11 Pro Max batterij vervangen
iPhone 11 Pro Max batterij vervangen2021-07-20T13:41:23+01:00

iPhone 11 Pro Max
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 11 Pro Max niet meer goed? Je iPhone 11 Pro Max batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 11 Pro Max batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
Nog niet beschikbaar30 minuten
iPhone 11 Pro Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 11 Pro Max reparatie?

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max waterschade

iPhone 11 Pro Max waterschade

Overige iPhone 11 reparaties

iPhone 11 Pro Max overige reparaties

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

Met een 6,5 inch OLED display dat constant op volle toeren de beste films en series van Netflix streamt, wordt er behoorlijk wat gevraagd van je iPhone 11 Pro Max. Het is een phablet die qua beeldkwaliteit en kijkervaring bijna niet meer onderdoet voor een iPad. Daarnaast zijn andere features van dit toestel ook waanzinnig. Denk maar aan een A13 Bionic Processor en een bijbehorend werkgeheugen van 4 gigabyte. Het kan dan ook niet anders dan dat de iPhone 11 Pro Max een krachtige lithiumbatterij in zich draagt om alle onderdelen lang genoeg van stroom te voorzien. Met een capaciteit van 3.969 mAh kun je 80 uur onafgebroken met vrienden en familie aan de telefoon hangen. Het lijkt ongelofelijk maar deze batterij gaat schuil in dit toestel. Lithiumbatterijen zijn tot grootse prestaties in staat, er komt echter een moment dat de batterij van je iPhone 11 Pro Max sneller leeg gaat raken. De reden hiervan is dat dit soort batterijen steeds een fractie minder opgeladen raken en een beperkt aantal keren geladen en ontladen kunnen worden. Dat zal je voor 1,5-2 jaar (afhankelijk van je gebruik) niet zo snel merken maar daarna is de kans groot dat je iPhone 11 Pro Max batterij een keer vervangen moet worden. Voorkom dat je phablet constant aan de lader moet hangen en laat de batterij tijdig vervangen bij Phoneworld. Wij rekenen een scherp tarief, doen een nieuwe originele Apple accu terug in je toestel en binnen een halfuur kun je weer de vetste foto’s en video’s schieten.

Heeft je iPhone 11 Pro Max een nieuwe batterij nodig?

Als de batterij snel leeg raakt van je iPhone 11 Pro Max dan lijkt het voor de hand te liggen dat deze vervangen moet worden. Het komt echter genoeg voor dat het defect elders blijkt te liggen. Daarbij kun je denken aan een slechte oplader of dat er een ander defect in de phablet schuilgaat die maakt dat de batterij extra snel leeg raakt. Om de reparatietijd zo minimaal mogelijk te houden en om te kunnen garanderen dat jij weer met een goed werkend toestel naar huis gaat, doen we daarom altijd eerst een gratis check-up. Dit betekent dat we goed intern kijken of er geen andere oorzaak ten grondslag kan liggen aan een slecht functionerende batterij. Dat is een extra service van Phoneworld voor jou.

De vervangen batterij van je iPhone 11 Pro Max is origineel

Originele Apple onderdelen staan erom bekend niet bepaald goedkoop te zijn. Dit is echter niet zonder reden. Als je bijvoorbeeld een batterij voor de iPhone 11 Pro Max die origineel is vergelijkt met een namaakaccu, dan kom je tot de conclusie dat laatstgenoemde veel mindere prestaties levert. De batterij lijkt in eerste instantie even krachtig maar de levensduur is vele malen korter. Ook kunnen bij namaakbatterijen de afmetingen zeer minimaal afwijken. Het gevolg is dat de accu niet nauwkeurig aansluit in je phablet waardoor er problemen met de energietoevoer kunnen ontstaan. Wij raden daarom ten zeerste aan alleen een nieuwe iPhone 11 Pro Max batterij te plaatsen die van Apple is. Bij Phoneworld kun je hiervan op aan. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen dus bij het plaatsen van een nieuwe batterij boet je nooit in op kwaliteit.

Op milieuvriendelijke wijze de iPhone 11 Pro Max accu vervangen

Plastic is funest voor het milieu maar chemische componenten uit apparaten zoals batterijen zijn minstens even slecht. Daarom proberen wij bij Phoneworld met man en macht oude en defecte batterijen gescheiden te houden van ander afval. In de werkplaats worden de batterijen apart gehouden en onder toeziend oog van de monteur opgestuurd naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in recycling. Daarmee kunnen batterijen een tweede leven krijgen wat enerzijds voorkomt dat ze in het milieu terecht komen en anderzijds ervoor zorgt dat er minder nieuwe geproduceerd hoeven worden. Kies je voor Phoneworld, dan kies je voor duurzaam.

Kosten om een iPhone 11 Pro Max batterij te vervangen

Als de batterij snel leeg raakt van je iPhone 11 Pro Max, dan zijn er meerdere redenen om naar Phoneworld te komen. Wij rekenen een scherp tarief van (…) voor een batterij voor de iPhone 11 Pro Max die origineel is. Dat is echter niet alles! De algehele check-up van je phablet zit daarbij inbegrepen, net als een snelle en kundige reparatie en niet te vergeten: een vernieuwde garantie over je nieuwe iPhone 11 Pro Max batterij.

Een nieuwe iPhone 11 Max Pro batterij met garantie

Even snel een iPhone 11 Max Pro batterij vervangen is niet uniek als je telefoonreparateurs met elkaar vergelijkt. Wat wel uniek is, is dat je van ons een vernieuwde garantie over je batterij krijgt van een halfjaar. Bewaar je factuur daarom altijd nog na de reparatie. Deze dient als garantiebewijs als er nog onverhoopt wat blijkt te zijn nadat je bij ons bent geweest.

Contact

Langskomen in een Phoneworld winkel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Alkmaar is altijd mogelijk. Wij vangen je op met een kop koffie en kunnen je meteen vertellen hoe snel we de reparatie kunnen uitvoeren. Mocht je een nieuwe batterij voor je iPhone 11 Pro Max nodig hebben en we hebben de batterij op voorraad, dan zijn we in een halfuur klaar. Wil je er zeker van zijn dat je binnen een halfuur geholpen bent, maak dan een afspraak door een mail te sturen naar [email protected] of bel naar 085 760 2727. Wij zorgen dan dat er een nieuwe batterij voor je klaarligt in het filiaal naar keuze.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.