iPhone reparatie Hoofddorp – 30 min & garantie 2017-01-03T18:49:11+00:00

iPhone reparatie in Hoofddorp

PhoneWorld biedt iPhone reparatie Hoofddorp service in 30 minuten. Ons bedrijf is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Normaal gesproken is uw iPhone reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd. U heeft tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Maak afspraak
Contact

 

Drie maanden garantie op de reparatie

Voor alle iPhone reparaties in Hoofddorp is PhoneWorld uw reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke iPhone reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door onze gecertificeerde monteurs. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

PhoneWorld nooit ver van u vandaan

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Niet alleen in Hoofddorp maar ook in gemeenten rondom. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. Er is parkeergelegenheid aanwezig. U bent snel weer bellend de deur uit. U kunt uw iPhone ook opsturen voor reparatie wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen enkele werkdagen.

Laat uw iPhone vandaag repareren in Hoofddorp

Bij PhoneWorld Hoofddorp bent u meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak.
De meest voorkomende problemen zijn:

  • iPhone display gebroken
  • Glas gebroken
  • Batterij vervangen
  • Laadt niet op

Deze problemen zijn tevens ook allemaal binnen 30 minuten te verhelpen. Ingrijpende problemen zoals waterschade kunnen meer tijd vergen. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken we het waar nodig schoon.

Maak hier uw afspraak Reserveer hier uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Stuur uw iPhone op. Hebt u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.