iPhone reparatie Antwerpen | 30 minuten en garantie 2018-01-22T12:50:49+00:00

iPhone reparatie Antwerpen

Bij PhoneWorld kun je nu ook voor je iPhone reparatie in Antwerpen terecht. Deze iPhone reparatie service is klaar binnen 30 minuten. U kunt volop plezier hebben van een volledig gerepareerde iPhone terwijl u in onze wachtkamer geniet van een kopje koffie of thee. PhoneWorld biedt u nu de mogelijkheid aan om uw iPhone te laten repareren in Antwerpen tegen een scherp tarief. Om er zeker van te zijn dat u slechts 30 minuten kwijt bent voor het laten repareren van uw iPhone, maakt u binnen enkele seconden online een afspraak.

Maak online afspraak

Voordelen iPhone reparatie Antwerpen

Een iPhone heeft een aantal gevoelige onderdelen. Zo is het scherm bij vrijwel elke iPhone een zwak punt. Het scherm is vaak kapot na één valpartij en de nieuwe iPhone 6 kan zelfs buigen als je hem in je zak hebt zitten. Wij zullen uw iPhone vakkundig repareren met authentieke onderdelen. Het scherm blijft natuurlijk een gevoelig onderdeel, maar zo weet u dat het nieuwe scherm in ieder geval van de best mogelijke kwaliteit is. U krijgt dus geen namaak product, maar een origineel Apple product.

  • Snelle reparatie: binnen 30 minuten!
  • Uitsluitend reparatie door specialisten.
  • Onze vestiging in Antwerpen is gemakkelijk te bereiken met de auto of het OV.
  • Gunstige tarieven voor iPhone reparaties.
  • 3 maanden garantie op reparaties!

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Professionele iPhone reparatie in Antwerpen binnen 30 minuten

Wij zijn een professioneel bedrijf met veel ervaring op het gebied van iPhone reparatie in onder meer de regio Antwerpen. Wilt u deze iPhone reparatie in Antwerpen laten uitvoeren tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Kom dan nu naar PhoneWorld! Bij ons bent u zeker van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding wanneer het gaat om een iPhone reparatie in Antwerpen. Daarnaast geven wij drie maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij onze reparaties vakkundig uitvoeren.

Vakkundige iPhone reparatie Antwerpen

Wanneer u uw iPhone ter reparatie brengt, dan wilt u natuurlijk dat deze reparatie wordt uitgevoerd door specialisten die weten waar ze mee bezig zijn. Bij PhoneWorld bent u hiervoor aan het juist adres. In onze vestiging in Antwerpen werken specialisten die een jarenlange ervaring hebben op het gebied van iPhone reparatie. U bent er uiteraard van verzekerd dat een iPhone reparatie in Antwerpen bij PhoneWorld wordt uitgevoerd door een specialist. Onze prijzen zijn te vinden op de bovenstaande tarieven pagina’s. Je kunt hier direct per onderdeel zien wat de bijbehorende reparatie kosten zijn.

Meer informatie over iPhone reparatie in Antwerpen?

Laat uw iPhone reparatie bij ons in Antwerpen uitvoeren. U kunt via direct een afspraak maken om de iPhone langs te brengen en te wachten op de reparatie. Mocht het echter niet lukken om langs te komen in Antwerpen of bij een van onze andere filialen, dan kunt u uw smartphone altijd naar ons opsturen ter reparatie. Als u meer informatie over een iPhone reparatie bij PhoneWorld wilt weten kijkt u dan rustig verder op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Onze specialisten geven u graag advies!

Direct een afspraak maken voor een iPhone reparatie in Antwerpen

Wilt u de iPhone reparatie in Antwerpen laten uitvoeren? Maak dan online een afspraak of bel voor meer informatie naar 085 – 76 02 727, mail naar info@PhoneWorld.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.