iPhone reparatie Amstelveen – 30 min service 2018-05-29T12:57:25+00:00

iPhone reparatie Amstelveen

Voor een iPhone reparatie Amstelveen locatie van PhoneWorld dient u uit te wijken naar een van onze filialen rondom Amstelveen. Wij hebben diverse filialen die bereikbaar zijn met auto en of OV in de buurt van Amstelveen. Hier kunt ook terecht voor het laten uitvoeren van uw iPhone reparatie. Wij voeren alle iPhone reparatie in gemiddeld 30 minuten. Zo bent u de iPhone of iPad niet dagen of weken kwijt maar kunt u wachten op de reparatie. Uw iPhone wordt gerepareerd door gecertificeerde iPhone monteurs in een professionele ESD veilige ruimte.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone voor reparatie opsturen vanuit Amstelveen

Ook is het mogelijk de iPhone vanuit elk postnl punt in Amstelveen per post aan ons op te sturen voor reparatie. Deze dienst neemt met heen en terug sturen gemiddeld zo’n 4 werkdagen in beslag. U kunt voor ten alle tijden online de status volgen van het reparatie proces.

U kunt bij ons eenvoudig betalen middels PIN of contant. Al prefereren wij wel betalingen per PIN.

Vragen

Als u nog vragen heeft over informatie of over een reparatie in de buurt van Amstelveen contact met ons op via support@phoneworld.nl. Het maken van een reparatie afspraak waarbij u direct geholpen wordt kan via de website of telefonisch op 020-4121395.