iPhone laadt niet meer op 2018-03-28T09:52:18+00:00

iPhone laadt niet meer op

U wordt wakker en de iPhone laadt niet meer op. U heeft alles geprobeerd maar niets lukt. Kom vandaag nog langs bij een van onze winkels. In sommige gevallen is het enkel stof uit de connector verwijderen en u bent weer op weg.

iPhone gaat niet meer aan

De iPhone gaat niet meer aan gaat kan dit diverse oorzaken hebben. Hij kan niet meer opladen. Nadat de batterij leeg is heeft u het probleem de iPhone gaat niet meer aan. Blijft niet zelf proberen dingen te doen die het probleem verergeren of niet oplossen. Kom direct langs bij PhoneWorld.

iPhone 7 laadt niet meer op

Uw iPhone 7 laadt niet meer op. Dit probleem doet zich vaak voor en kan voor veel hinder zorgen. Het probleem kan meerdere oorzaken hebben. Het komt bij ons vaak voor dat de connector er niet helemaal meer in gaat omdat zicht stof heeft opgehoopt. Dus de iPhone 7 laadt niet meer op vanwege stof in de connector. Dit is doorgaans zeer lastig tot niet te verwijderen met huis tuin en keuken gereedschappen. Het kan ook zijn dat de lader ingang ook wel iPhone 7 dockconnector genoemd helemaal kapot is en vervangen dient te worden. Kom dus bij het iPhone 7 laadt niet meer op probleem naar PhoneWorld.nl.

Wij zorgen dat we eerst kijken wat het probleem precies is alvorens het iPhone 7 laadt niet op issue te tackelen. Wat het probleem ook is bij ons bent u binnen 30 minuten geholpen. Klik hieronder op de oranje knop om uw afspraak voor een reparatie te maken.

Maak online afspraak

Kenmerken PhoneWorld.nl

  • Snelle 30 minuten service
  • Online afspraak reserveren om direct te worden geholpen
  • Goed bereikbaar per auto, fiets en OV
  • Parkeergelegenheid
  • Scherpe tarieven
  • Zes maanden garantie
  • Beste kwaliteit onderdelen
  • Al sinds 2009 ervaring met Apple reparatie

Contact

Wacht niet langer maar maak direct een online afspraak zodat u direct geholpen kan worden U kunt ook zonder afspraak langs komen voor advies of informatie. Of bel ons op landelijk nummer 085-7602727

Meer informatie: iPhone batterij vervangen,iPhone 8 reparatie,iPhone 7 reparatie, iPhone 7 scherm vervangen