iPhone laad niet meer op 2018-05-16T18:48:52+00:00

iPhone laad niet meer op

Uw iPhone laad niet meer op. Dit is bijzonder vervelend en dient snel te worden opgelost. U moet bereikbaar zijn voor werk en privé. Kom snel langs in een van onze filialen en in sommige gevallen helpen wij u zelfs gratis weer op weg.

Maak afspraak
Contact

 

Wij voeren doorgaans 95% van alle reparaties uit binnen 30 minuten tijd. Dit betekent vaak direct weer bellend de deur uit nadat wij het iPhone laad niet meer op probleem hebben getackeld.

Reparatie niet uitstellen

Wacht niet langer. Vaak is het een klein euvel dat snel kan worden opgelost. Bespaar uzelf ergenissen en ongemak. De iPhone laad niet meer op problemen zijn bij ons bekend en komt dagelijks voor. Dit ligt vaak aan een van de volgende dingen:

  • iPhone vast in software
  • iPhone batterij in aan het eind
  • iPhone dockconnector is vies
  • iPhone dockconnector is defect
  • iPhone heeft waterschade
  • iPhone heeft logicboard probleem

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Op de waterschade en logicboard probleem na zijn alle andere 4 problemen direct te verhelpen. De 2 die niet direct zijn te verhelpen bieden wij ook oplossingen voor maar kunnen enkele dagen in beslag nemen. Meestal is het echter 1 van de eerste 4 oorzaken.

Kom langs voor een consult of prijsopgave. Of laat direct de reparatie uitvoeren en u kunt weer bellend de deur uit.