iPhone kapot scherm | Vandaag gerepareerd! 2018-01-22T12:50:55+00:00

Scherm van iPhone kapot

Is het scherm van uw iPhone kapot? Het is belangrijk dat u dit laat maken voordat de iPhone verder beschadigd raakt. De iPhone kan een kapot scherm hebben opgelopen na een val of een impact, waardoor het ook mogelijk is dat er interne schade is ontstaan. Functioneert de iPhone niet goed meer, dan is niet alleen het scherm van de iPhone kapot. Er is dan ook schade ontstaan die aan de buitenkant niet te zien is. Vermoedt u dat uw iPhone kapot is door interne schade? Wij kunnen een onderzoeksrapport voor u opstellen tegen een tarief van dertig euro en kunnen de reparatie voor u uitvoeren wanneer u akkoord gaat met ons tarief voor de betreffende reparatie.

Maak afspraak
Contact

 

Onderneem meteen actie als uw iPhone kapot is

Wanneer het scherm van uw iPhone kapot is, dan bent u welkom bij PhoneWorld in Amsterdam. De ervaren medewerkers van PhoneWorld kunnen het scherm eenvoudig en snel vervangen door een origineel nieuw exemplaar. Het kan zijn dat als het scherm van uw iPhone kapot is, de iPhone nog naar behoren functioneert. De kans bestaat echter dat de barst verder scheurt of dat er stukjes scherm afbrokkelen. Laat daarom altijd uw iPhone scherm vervangen. Bij PhoneWorld bieden we reparaties voor alle modellen, van scherm reparaties voor de iPhone 6, tot iPhone 7 scherm reparatie maar ook de iPhone 5S of 5C. Bekijk via onderstaande knoppen eens op uw gemak de tarieven voor uw iPhone.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kunt u verder nog doen als uw iPhone kapot is?

In veel gevallen krijgen wij te horen dat een iphone kapot is gegaan doordat hij is gevallen. Is dit bij u ook het geval? Dan kan het zijn dat er meer onderdelen van uw iphone kapot zijn gegaan. Soms zijn het opvallende zaken die u wilt laten repareren. Dan is bijvoorbeeld de achterkant van uw iphone kapot gegaan tijdens de val waarbij uw scherm is gebroken. Komt u dan bijvoorbeeld voor een iPhone 7 scherm reparatie, dan kunnen we eventueel ook gelijk de achterkant van uw iPhone 7 vervangen. De impact van de klap kan er echter ook voor zorgen dat andere onderdelen niet meer werken. Wij controleren voor u of al uw onderdelen nog goed werken. Voordat we overgaan tot de reparatie van uw iphone, overleggen wij nog een keer met u wat er aan de telefoon gerepareerd moet worden en wat de kosten zijn. Een goed onderzoek voorkomt onverwachte problemen! Zo zal het nooit voorkomen dat na reparatie een ander onderdeel van uw iphone kapot blijkt te zijn. Dat is wel zo fijn.

Contact

U kunt bij PhoneWorld een afspraak maken voor reparatie wanneer het scherm van uw iPhone kapot is. Wij vervangen het terwijl u wacht. Is het scherm van uw iPhone kapot, maar woont u niet in de omgeving van Amsterdam? U kunt de kapotte iPhone ook aan ons opsturen. Maak een afspraak door te bellen naar 085 – 760 27 27 of te mailen naar support@phoneworld.nl.

Meer informatie over: iPhone kapot scherm, iPhone repareren, iPhone reparatie, iPhone reparatie Amsterdam, iPhone reparatie glas, iPad glas gebroken, iPad kapot, iPad reparatie, iPhone glas vervangen