iPhone kapot? Kom nu langs 2018-01-22T12:50:53+00:00

iPhone kapot

Is uw iPhone kapot? Zoek niet verder. Bij PhoneWorld.nl repareren we hem binnen 30 minuten.  Als het glas van de iPhone kapot is, dan is de schade duidelijk en beginnen we direct aan de reparatie. Echter, niet in alle gevallen is zo duidelijk zichtbaar wat er aan de iPhone kapot is gegaan. Niet alle schade aan uw iPhone kunt u zelf zien aan de buitenkant. Sommige schade aan uw iPad is intern, waardoor de schade door uw van buitenaf niet is vast te stellen. PhoneWorld.nl staat graag voor u klaar om uw iPhone met de grootste zorg te repareren.

Maak afspraak
Contact

 

Kwaliteit reparaties?

Wanneer een iPhone is gevallen ondervind u vaak veel hinder wanneer het glas of complete scherm van de iPhone kapot is. Wij hebben uitsluitend de beste apparatuur, gereedschappen en monteurs bij onze vestigingen. Daarbij gebruiken we ook de beste kwaliteit onderdelen. Zo weet u zeker dat u bij PhoneWorld aan het juiste adres bent wanneer uw iPhone stuk is. Maak nu een afspraak en kom vandaag nog langs!

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Toch nog vragen? Stel ze gerust via de chat, bel ons of via support@phoneworld.nl