iPhone homebutton werkt niet 2018-04-20T20:26:38+00:00

iPhone homebutton werkt niet

Het is een veel voorkomend probleem: de iPhone homebutton werkt niet, ook wel de home knop genoemd. In veel gevallen is het dat de iPhone homebutton niet werkt of dat deze iPhone homebutton soms weigert. In beide gevallen kunnen wij de homebutton van de iPhone vervangen zodat u weer van de iPhone gebruik kunt maken zoals het bedoelt is. De homebutton is de ronde knop die zich voorop de iPhone onderaan het scherm bevind. In enkele gevallen verliest u wel de vingerafdruk functie.

Vaak begint het met dat de iPhone homebutton enkele keren niet werkt. Dit kan in sommige gevallen leiden dat de knop het na verloop van tijd helemaal niet meer doet. Wees er optijd bij en laat u homebutton vervangen binnen 30 minuten.

Maak afspraak
Contact

 

Klik hieronder op het model iPhone voor alle reparaties en prijzen

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wanneer uw iPhone homebutton niet werkt , kunnen wij dit goedkoop voor u repareren door de homebutton flex kabel te vervangen door een nieuw exemplaar. Is niet alleen het iPhone homebutton stuk, maar is er ook interne schade ontstaan, dan kunnen wij dit voor u opsporen en, indien gewenst, voor u repareren. U kunt de iPhone op afspraak langs brengen of aan ons opsturen. Bel voor een afspraak naar 020 – 41 21 395, mail naar info@PhoneWorld.nl of vul ons online contactformulier in, ook voor meer informatie of advies.

Meer informatie over: iPhone glas gebroken, iPhone glas kapot, iPhone glas reparatie, iPad glas gebroken, iPad kapot, iPad reparatie, iPad reparatie Amsterdam, iPad scherm kapot, iPhone defect, iPad reparatie Utrecht