iPhone herstellen 2018-01-22T12:50:53+00:00

iPhone herstellen

Maak afspraak
Contact

 

Wij kunnen uw iPhone herstellen in 30 minuten. Voor het software matig herstellen alsmede hardware matige storingen kunt bij onze verschillende service points. Woont u niet in de buurt? Dan kunt u de iPhone ook laten herstellen door deze naar ons toe te sturen. In het geval dat u de iPhone opstuurt om te laten herstellen,  kunt u via de website de actuele status volgen. Zo weet u wanneer het toestel is ontvangen en wanneer wij het toestel in behandeling hebben genomen.

Laat nu uw iPhone herstellen door PhoneWorld!

Helaas horen en zien wij vaak dat mensen zelf proberen hun iPhone te herstellen of dit laten uitvoeren door een onervaren persoon. Hierdoor kan het zijn dat de iPhone helemaal niet meer te maken is. Het herstellen van een toestel vereist precisie en ervaring. Maar daarom nu een afspraak bij PhoneWorld.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat uw iPhone herstellen bij PhoneWorld door monteurs met jarenlange ervaring. Het herstellen wordt binnen 30 minuten uitgevoerd tegen een scherpe prijs. Breng uw iPhone voor het herstellen langs in Amsterdam, Utrecht & Rotterdam uitsluitend op afspraak, of stuur deze aan ons op. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 085 – 760 27 27, mail naar support@PhoneWorld.nl of maak gebruik van het website.
Meer informatie over: iPhone reparatie, iPhone herstellen, iPhone reparatie Amsterdam, iPhone reparatie Utrecht, iPhone reparatie glas, iPhone scherm kapot, iPhone glas reparatie, iPhone glas vervangen, iPhone kapot scherm, iPhone achterkant gebroken, iPhone 6 reparatie