iPhone glas vervangen – Kom vandaag nog 2018-10-18T15:22:25+00:00

iPhone glas vervangen

Moet uw iPhone glas vervangen worden omdat er een barst in ontstaan is? Bij barsten of ontbrekende stukjes scherm is het altijd aan te raden uw iPhone glas te laten vervangen. De professionele en zeer ervaren medewerkers van PhoneWorld kunnen snel en goedkoop uw iPhone glas vervangen. In de meeste gevallen is de reparatie al klaar terwijl u wacht. Is er ook interne schade ontstaan, bijvoorbeeld na een val van de iPhone, dan kunnen wij voor u controleren waar de schade zich bevindt. Indien gewenst kunnen wij deze schade, nadat u akkoord gaat met de prijs, ook voor u repareren.

Maak afspraak
Contact

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus kan er altijd een ongeval gebeuren waardoor u iPhone glas vervangen moet worden. U kan uw iPhone laten vallen, of uw iPhone komt binnen handbereik van kinderhandjes, uw iPhone valt uit uw zak of er gaat iemand op zitten. In al deze gevallen wilt u natuurlijk dat uw iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt, door specialisten tegen de scherpste prijs. Wij van garanderen u zo’n reparatie.

Eenvoudig en snel uw iPhone glas laten vervangen door een specialist

PhoneWorld heeft een ruime ervaring als professioneel bedrijf in iPhone en iPad verkoop, reparatie en accessoires. Wij kunnen dan ook op zeer vakkundige wijze uw iPhone glas vervangen. Uiteraard wordt het kapotte iPhone glas vervangen door een origineel scherm. Om u meer zekerheid te bieden over onze hoogwaardige kwaliteit, bieden wij u drie maanden garantie op de reparatie wanneer wij uw iPhone glas vervangen. Dit geldt ook voor andere reparaties aan iPhones en iPads.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

U kunt een afspraak met ons maken voor een iPhone reparatie in een van onze PhoneWorld filialen. De reparatie wordt binnen de 30 minuten uitgevoerd terwijl u wacht in onze wachtruimte. Wanneer u niet in de beurt woont van een PhoneWorld filiaal kunt u ervoor kiezen uw iPhone ter reparatie naar ons op te sturen. In dit geval bent u uw iPhone circa 4 werkdagen kwijt.

Wilt u dat wij uw iPhone glas vervangen? Maak dan een afspraak en breng de iPhone langs. Wij zullen het glas vervangen terwijl u wacht. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Woont u niet in de omgeving, dan kunt u na contact met ons de iPhone opsturen voor reparatie. Bel voor een afspraak, meer informatie of advies naar 020 – 41 21 395, mail naar info@PhoneWorld.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.