iPhone glas reparatie 2018-01-22T12:50:55+00:00

iPhone glas reparatie

Heeft uw iPhone een glas reparatie nodig? U bent van harte welkom bij PhoneWorld. Wij hebben ons gespecialiseerd in iPad en iPhone verkoop, reparatie en accessoires en kunnen de iPhone glas reparatie snel en vakkundig voor u uitvoeren. U kunt een afspraak bij een van onze vestigingen maken voor een iPhone glas reparatie. In de meeste gevallen zijn wij dan klaar terwijl u wacht. Woont u niet in de buurt van een van onze vestigingen? Dan kunt u de iPhone aan ons opsturen.

Maak afspraak
Contact

 

Een vakkundige en snelle iPhone glas reparatie

De iPhone glas reparatie wordt uitgevoerd door een professionele medewerker met een ruime ervaring. Hierdoor met u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit van de iPhone glas reparatie. Daarbij hanteren wij aantrekkelijke tarieven, waardoor u altijd kunt profiteren van een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding voor de iPhone glas reparatie.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Voor een goedkope en kwalitatief hoogwaardige iPhone glas reparatie bent u aan het juiste adres bij PhoneWorld in Amsterdam. U kunt een afspraak maken om de iPhone voor een glas reparatie langs te brengen of aan ons op te sturen. Bel dan naar 085 – 760 27 27 of mail naar support@phoneworld.nl. Uiteraard zijn wij ook te bereiken wanneer u meer informatie of advies wenst.

Meer informatie over: iPhone glas reparatie, iPhone glas vervangen, iPhone kapot scherm, iPhone reparereniPad glas gebroken, iPad kapot, iPad reparatie, iPad reparatie Amsterdam, iPad reparatie Utrecht, iPad scherm kapot, iPhone defect