iPhone glas kapot | Alle modellen 2018-10-18T15:21:42+00:00

iPhone glas kapot

Als het iPhone glas kapot is, dan is het aan te raden deze te laten vervangen. Niet alleen bestaat er een kans dat het iPhone glas verder kapot gaat wanneer u deze niet laat repareren, maar de iPhone kan ook onherstelbare schade oplopen en na verloop van tijd niet goed meer functioneren. Daarbij kan het zijn dat de iPhone direct nadat het glas kapot is gegaan niet goed meer werkt. PhoneWorld kan het scherm snel voor u vervangen tegen een aantrekkelijke prijs.

Maak afspraak
Contact

 

Laat uw iPhone repareren als het glas kapot is!

Een iPhone is een kostbaar bezit en het is vervelend wanneer u hieraan schade oploopt. Het is aan te raden de iPhone snel te laten repareren als het glas kapot is. Zo voorkomt u grotere problemen. Werkt uw iPhone niet meer nadat het glas kapot is gegaan, dan kan het zijn dat er ook interne schade is ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld een behoorlijke impact. Wij kunnen de iPhone onderzoeken en u een onderzoeksrapport doen toekomen. U bepaalt dan of wij de schade mogen repareren tegen het tarief dat wij hiervoor hanteren. Daarbij vervangen wij uiteraard ook het iPhona glas dat kapot is. Wij bieden u drie maanden garantie op de reparatie.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Is uw iPhone glas kapot? Kom langs voor advies en of maak een afspraak bij PhoneWorld wanneer u de iPhone reparatie direct uitgevoerd wilt hebben. Tevens kunt u de iPhone waarvan het glas kapot is aan ons opsturen wanneer u niet in de omgeving woont of werkt. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 020 – 41 21 395 of stuur een mail naar support@phoneworld.nl.

Meer informatie over: iPhone glas kapot, iPhone kapot scherm, iPhone reparatie, iPhone glas reparatie, iPhone glas vervangen, iPad glas gebrokeniPhone scherm kapot, iPhone 8 reparatie, iPhone x reparatie, Nieuw scherm