iPhone glas gebroken 2018-01-22T12:50:56+00:00

iPhone glas gebroken

Maak afspraak
Contact

 

Is uw iPhone glas gebroken door een val of doordat iets tegen de iPhone aan is gestoten? Het kan zelfs gebeuren dat het iPhone glas gebroken raakt wanneer het in uw broekzak zit. Hierdoor weet u niet wat de breuk veroorzaakt heeft. Wanneer een val de oorzaak is waardoor het iPhone glas gebroken is, dan kan het zijn dat er ook interne schade is ontstaan. De iPhone werkt dan niet meer of functioneert niet naar behoren.

iPhone 6 of 7 beeldscherm stuk

Ook voor de iPhone 6 of iPhone 7 met een kapot beeldscherm gaat u naar PhoneWorld. Wij gebruiken de nieuwste technieken en gereedschappen om te zorgen dat het iPhone beeldscherm direct op adequate wijze wordt vervangen! Bij de iPhone 6 & 7 is het zeer lastig om op de juiste manier het beeldscherm dat kapot is te vervangen waardoor het aan te raden is naar de expert te gaan. Bij iPhone 7 display glas heb je zelfs te maken met waterdichtheid. Ga niet zomaar op de hoek van de straat maar kom naar PhoneWorld in Amsterdam bijvoorbeeld.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Gooi uw iPhone niet weg wanneer het glas gebroken is!

Er zijn mensen die gooien de iPhone weg in een lade wanneer het glas gebroken is. Dat is helemaal niet nodig! U kunt eenvoudig en snel de iPhone laten repareren bij PhoneWorld. Wij kunnen het iPhone glas dat gebroken is tegen een aantrekkelijk tarief voor u vervangen door een nieuw en origineel exemplaar. Wij kunnen in veel gevallen de reparatie uitvoeren terwijl u wacht. Daarom gaat u naar PhoneWorld wanneer uw iPhone 6 glas gebroken is!

Contact

Wanneer uw iPhone glas gebroken is, kunnen wij dit goedkoop voor u repareren door het scherm te vervangen door een nieuw exemplaar. Is niet alleen het iPhone glas gebroken, maar is er ook interne schade ontstaan, dan kunnen wij dit voor u opsporen en, indien gewenst, voor u repareren. U kunt de iPhone op afspraak langs brengen of aan ons opsturen. Bel voor een afspraak naar 020 – 41 21 395, mail naar support@phoneworld.nl. Ook voor meer informatie of advies.

Meer informatie over: iPhone glas gebroken, iPhone glas kapot, iPhone glas reparatie, iPhone repareren, iPad glas gebroken, iPad kapot, iPad reparatie, iPad reparatie Amsterdam, iPad scherm kapot, iPhone defect