iPhone defect – 30 minuten service 2018-10-18T15:20:07+00:00

iPhone defect

Wanneer uw iPhone defect is, dan is het belangrijk dat u deze laat maken door een professioneel bedrijf met een ruime ervaring. Helaas gaan veel mensen met een iPhone die defect is geraakt naar een onervaren particulier of proberen zij zelf de iPhone te repareren. Dit leidt in veel gevallen tot grotere problemen en wordt de schade enkel erger. Is uw iPhone defect, kom dan naar PhoneWorld voor een kwalitatief hoogwaardige reparatie.

Maak afspraak
Contact

 

Naar iPhone World wanneer uw iPhone defect is

Is uw iPhone defect geraakt na een val of is er een probleem dat naar uw mening vanzelf is ontstaan? Wij controleren graag voor u waardoor de iPhone defect is geraakt en kunnen u, indien gewenst, een onderzoeksrapport doen toekomen. Uiteraard laten wij u weten wat de reparatiekosten zijn alvorens wij hieraan beginnen. De onderzoekskosten van 30 euro zijn tevens de montagekosten. Wij sporen het iPhone defect voor u op en kunnen dit op zeer professionele wijze repareren. In veel gevallen kunt u hier zelfs op wachten.

 

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wanneer uw iPhone defect is, kunt u langs komen voor advies en of reparatie. Wanneer u direct geholpen wilt worden adviseren wij een afspraak in te plannen. U kunt de defecte iPhone ook aan ons opsturen. Nadat wij het iPhone defect hebben gerepareerd bieden wij u drie maanden garantie op de reparatie. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Stuur dan een mail naar support@phoneworld.nl of bel naar 085 – 760 27 27.

Meer informatie over: iPhone defect, iPhone glas gebroken, iPhone glas kapot, iPhone glas reparatie, iPhone glas vervangen, iPhone kapot scherm, iPhone reparatie, iPhone glas reparatie