iPhone achterkant gebroken 2018-10-18T15:19:16+00:00

iPhone achterkant gebroken

Uw iPhone valt en: iPhone achterkant gebroken. Dat is bijzonder vervelend. Steeds meer scheuren en glas splinters komen in de iPhone gebroken achterkant. Loop niet langer door maar laat het direct vakkundig en goed oplossen door de gespecialiseerde Apple monteurs.

Maak afspraak
Contact

 

Wij zorgen dat het probleem iPhone achterkant gebroken binnen no time weer gerepareerd is. We gebruiken hiervoor een originele iPhone achterkant zonder barsten of scheuren.

iPhone achterkant gebarsten

iPhone achterkant gebarsten is hetzelfde bij de gebroken achterkant. Wij vervangen de gehele behuizing inclusief het glas voor een origineel nieuwe iPhone achterkant.

Nieuwe iPhone achterkant

De nieuwe iPhone achterkant komen veelal van toestellen uit elkaar geschroefd voor verkoop van losse componenten. Zo weten wij zeker dat wij een kwalitatief en origineel product voor u hebben klaar liggen tegen een scherp tarief.

Laat het probleem iPhone achterkant gebroken vandaag nog oplossen door langs te komen in een van onze winkels. Bel voor meer informatie of stuur ons een email. Wij helpen u graag.