iPhone 7 reparatie | Alle iPhone reparaties bij PhoneWorld 2018-10-18T15:18:07+00:00

iPhone 7 reparatie

Voor de reparatie van uw iPhone 7 kunt u altijd terecht bij PhoneWorld. Uw reparatie wordt gegarandeerd uitgevoerd door erkende monteurs op het gebied van iPhone reparaties. In de meeste gevallen is de reparatie van uw iPhone 7 binnen 30 minuten klaar, terwijl u wacht. Wel raden wij altijd aan om van te voren een afspraak te maken via ons afspraakformulier, zodat wij u kunnen verzekeren dat uw reparatie direct uitgevoerd wordt. U kunt op onze iPhone 7 tarieven pagina onze reparaties bekijken en daar kunt u ook zien of de reparatie direct uitgevoerd kan worden door een van onze monteurs. Op de iPhone 7 reparaties van PhoneWorld ontvangt u standaard 3 maanden garantie op zowel de reparatie en de onderdelen.

Maak afspraak
Contact

 

Klaar terwijl u wacht

Snelle en kwalitatief hoge service staan bij PhoneWorld hoog in de vaandel. Bij PhoneWorld wordt er altijd naar gestreefd om uw iPhone 7 reparatie binnen 1 uur, en in veel gevallen binnen 30 minuten, gereed te hebben. Terwijl uw iPhone 7 gerepareerd wordt kunt u plaats nemen in onze wachtruimte onder genot van een krantje en een kop koffie en met beschikking tot een iPad. Om een klaar-terwijl-u-wacht reparatie te garanderen raden wij altijd aan van te voren een afspraak te maken via ons afspraakformulier of via 020-4121395.

Veel voorkomende iPhone 7 reparaties

PhoneWorld biedt een verscheidenheid aan iPhone 7 reparaties aan. Een veel voorkomende reparatie die bij ons aangevraagd wordt is bijvoorbeeld het vervangen van het iPhone 7 scherm. Moet uw iPhone 7 glas vervangen worden dan kunt u door PhoneWorld een nieuwe display laten aanbrengen. Het vervangen iPhone 7 scherm wordt vervolgens ter recycling terug gestuurd naar de fabrikant. Andere veel voorkomende vraag is om de achterkant van de iPhone 7 te vervangen. Ook voor deze reparatie kunt u terecht bij ons terecht. Daarnaast betaald u bij ons geen montagekosten voor de vervangen iPhone 7 achterkant. Voor meer informatie over het vervangen van uw iPhone 7 glas, het vervangen van de achterkant van uw iPhone 7 en andere reparaties verwijzen wij u graag naar de reparatie tarieven. Ook kunt u altijd direct een afspraak bij ons inplannen.

Kenmerken iPhone 7 reparatie

– PhoneWorld gebruikt alleen originele onderdelen voor uw iPhone 7 reparatie
– Alleen reparatie door erkende monteurs
– Particuliere en zakelijke reparatie oplossingen op maat
– Staffelkortingen mogelijk voor bedrijfsoplossingen (grote aantallen reparaties)

Waarom PhoneWorld

PhoneWorld garandeert u dat uw iPhone 7 gerepareerd wordt door erkende specialisten. Daarnaast ontvangt u altijd 3 maanden garantie op de reparaties en bijbehorende onderdelen. Onze filialen zijn goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer en uw iPhone 7 wordt voor een gunstige prijs gerepareerd, in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht. Voor de reparatie van uw iPhone 7 kunt u bij ons terecht in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Daarnaast kunt u voor uw iPhone 7 reparatie, wanneer u niet in de buurt woont, uw iPhone naar ons opsturen.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de reparaties en garanties die PhoneWorld biedt op de reparatie van uw iPhone 7? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085-7602727, of een email sturen naar support@phoneworld.nl. Daarnaast kunt u ook altijd gebruik maken van het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Specifieke reparaties

iphone 7 scherm vervangen