iPhone 7 plus scherm vervangen 2018-11-09T11:15:53+00:00

iPhone 7 plus scherm vervangen

Het scherm van uw iPhone 7 plus kan doorgaans best wel tegen een stootje. U hoeft het toestel echter maar één keer verkeerd te laten vallen en u kunt het iPhone 7 plus scherm vervangen. Een kapot scherm is tegenwoordig prima te repareren zonder dat u daar direct een nieuwe iPhone voor hoeft aan te schaffen. U kunt daarvoor bij onze monteurs terecht en binnen 30 minuten kijkt u weer naar een stralend nieuw iPhone 7 plus scherm zonder krassen.

Maak afspraak
Contact

 

Wilt u meer informatie over de tarieven om een iPhone 7 plus scherm reparatie? Bekijk dan op de onderstaande pagina’s onze reparatietarieven.

De verschillende redenen waarom u uw iPhone 7 plus scherm vervangen laat:
• Het scherm reageert helemaal niet meer
• Het glas is gebroken maar het scherm reageert nog wel
• Strepen in het beeld
• Uw iPhone werkt nog wel maar het beeld blijft zwart

Als u vooraf een afspraak maakt voordat u onze vestiging bezoekt dan hoeft u niet lang te wachten en gaan onze monteurs direct voor u aan de slag. Het iPhone 7 plus scherm vervangen gebeurt met originele Apple onderdelen en u heeft na de reparatie drie maanden garantie. Het scherm vervangen duurt ongeveer 30 minuten en daarna heeft u weer een volledig werkende telefoon.

Contact

U kunt bij ons met uw iPhone 7 plus scherm terecht dat vervangen dient te worden en daarbij kunt u rekenen op een snelle en professionele service tegen uiterst scherpe tarieven. U bent voor de reparatie van uw iPhone 7 plus bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige en ervaren monteurs weten hoe de reparatie aan uw toestel op goede wijze wordt uitgevoerd. Bovendien is er een brede ervaring met het repareren en vervangen van iPhone 7 plus schermen aanwezig. Doe uw voordeel met onze ervaring en uw toestel is klaar terwijl u wacht.

Maak afspraak
Contact

 

Contact opnemen kan telefonisch op 0857602727 als via e-mail op support@phoneworld.nl. U krijgt altijd antwoord van een van onze ervaren medewerkers en een afspraak is snel gemaakt.