iPhone 7 plus reparatie 2018-01-22T12:50:48+00:00

iPhone 7 plus reparatie

De Apple iPhone 7 plus behoort tot de meeste verkochte smartphones ter wereld. Door het enorme aantal toestellen dat is verkocht komen reparaties dan ook geregeld voor. In plaats van zelf aan uw toestel te experimenteren bij een defect kunt u ook een beroep doen op onze deskundige monteurs. Vaak wordt de reparatie uitgevoerd terwijl u wacht en kunt u na een half uur tot drie kwartier weer beschikken over een goed functionerend apparaat. Het is verstandig om de afspraak van te voren te maken via het afspraakformulier, zo kunnen wij u garanderen dat uw reparatie direct uitgevoerd wordt.

Maak afspraak
Contact

 

Tot de meest voorkomende iPhone 7 plus reparaties behoren onder andere:

  • Het vervangen van displays
  • Reparatie van de camera
  • iPhone 7 plus aan/uit knop vervangen
  • Microfoon die niet naar behoren werkt
  • Volume knop is defect
  • Onderzoek naar waterschade
  • Software herstel
  • Vervangen van het middenframe
  • Gebroken achterzijde van het toestel

Voordelen van iPhone 7 plus reparatie

Door uw iPhone 7 plus door ons te laten repareren geniet u altijd van een garantieperiode op de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat we alleen werken met originele Apple iPhone onderdelen en bovendien zorgen we ervoor dat de bestaande data op uw toestel niet verloren gaat.

Contact

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor uw iPhone 7 plus reparatie. Als u vooraf een afspraak maakt dan hoeft u na aankomst in onze vestiging niet te wachten en wordt u direct geholpen. De onderdelen die vervangen worden krijgt u uiteraard mee. U kunt van ons een geschatte opgave van de kosten verwachten, dit zodat u vooraf weet waar u rekening mee kunt houden bij de reparatie van uw toestel. Onze professionele monteurs zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer van een volledig functionele iPhone 7 plus gebruik kunt maken.

Contact opnemen kan zowel via e-mail als per telefoon. Leg ons uw probleem voor en aan de hand daarvan weten we in de regel al wat het euvel is dat verholpen dient te worden. Is uw iPhone 7 plus kapot? Neem dan contact met ons op, het verplicht u verder tot niets.

 

Specifieke reparaties

iphone 7 plus scherm vervangen