iPhone 6S Scherm Vervangen 2018-01-22T12:50:48+00:00

iPhone 6S scherm vervangen

Als u vlekken op het scherm van uw iPhone 6S heeft, of de display scheurtjes vertoont of gebarsten is, kunt u dit bij PhoneWorld snel en deskundig laten vervangen. Als u met uw iPhone 6S naar één van onze filialen komt, helpen we u snel en vakkundig. De vervanging van het scherm duurt hooguit een half uur en u kunt er, onder het genot van een kopje koffie, zelfs op wachten. Indien u het vermoeden heeft, dat uw telefoon meer schade heeft dan alleen aan het scherm, kunnen we dit ook onderzoeken voor u. De kosten voor het vervangen van de iPhone 6S display en glas reparatie, zwart en wit, bedragen € 219,90. Bij een tweede reparatie aan hetzelfde toestel geven we u een korting van € 29,95. De prijzen zijn inclusief BTW. We rekenen redelijke prijzen, waarvoor u uitstekende kwaliteit terug krijgt.

Maak online afspraak

Vervangen Scherm iPhone 6S

Bij het vervangen van het scherm van uw iPhone 6S gebruiken we uitsluitend originele en nieuwe onderdelen. Zodat uw apparaat daarna weer optimaal functioneert. De oude en kapotte onderdelen sturen we terug naar de fabrikant. Daar worden ze gerecycled, hetgeen ook nog eens goed is voor het milieu.

Deskundigheid

Al onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring met reparaties aan telefoons. Als u het scherm van uw iPhone 6S laat vervangen bij ons, kunt u er zeker van zijn dat dit met de grootste zorgvuldigheid en deskundigheid gebeurt. Kunnen we het probleem niet verhelpen, dan kost het u niks. Al onze specialisten hebben een erkende opleiding gevolgd.

Afspraak maken

Wanneer u uw iPhone 6S van een nieuw scherm wilt laten voorzien, is het verstandig om hiervoor eerst een afspraak te maken. U kunt dit doen door ons even te bellen op nummer 020 41 21 395, een mailtje te sturen naar support@PhoneWorld.nl of het contactformulier dat u op deze site kunt vinden in te vullen.

Naar een filiaal of opsturen?

We hebben veel filialen verspreid over het hele land, die allemaal goed bereikbaar zijn met de auto of het openbaar vervoer. Kunt u ondanks dat niet naar ons toekomen om het scherm van uw iPhone 6S te laten vervangen? Dan bestaat er ook de mogelijkheid uw iPhone naar ons op te sturen. Houdt u er dan wel rekening mee dat u uw iPhone 6S wel voor langere tijd kwijt bent.