iPhone 6 Reparatie > 30 minuten service 2018-01-22T12:50:47+00:00

iPhone 6 reparatie

Voor alle iPhone 6(s)(plus) reparaties bent u bij PhoneWorld aan het juiste adres! Wij repareren uw iPhone 6 (plus) vakkundig en professioneel binnen 30 minuten op in diverse winkels in Nederland. Tevens ontvangt u zes maanden garantie op de reparatie.

Maak reparatie afspraak Reserveer nu een tijdstip voor reparatie in 30 min

De iPhone 6 is een van de meest gebruikte en verkochte iPhones. Door in te spelen op de wensen van de klant zijn er twee versies gemaakt, namelijk de normale iPhone 6 en de iPhone 6 plus. Mocht uw iPhone kapot zijn gegaan, dan voeren wij uw iPhone 6 reparatie uitsluitend uit met originele en authentieke onderdelen. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw iPhone 6 als nieuw terugkrijgt.

iPhone 6 reparatie nieuw scherm

Het nieuwe scherm van de iPhone zes is een stuk groter dan de iPhone 5. Apple heeft aangegeven dat het scherm sterker is geworden, door het gebruik van een nieuw soort glas. Toch hebben wij al diverse aanvragen voor de iPhone 6 reparatie verkregen. Het scherm blijft altijd een kwetsbaar onderdeel van een iPhone. Onze uitstekende monteurs repareren uw iPhone 6 vaak binnen 30 minuten, waardoor hij klaar is terwijl u wacht. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie of thee, terwijl onze monteurs uw iPhone 6 reparatie uitvoeren. Zodra wij uw iPhone 6 reparatie vakkundig hebben uitgevoerd, krijgt u zes maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Zo weet u zeker dat de reparatie vakkundig is uitgevoerd en laten wij een tevreden klant achter.

Maak reparatie afspraak Reserveer nu een tijdstip voor reparatie in 30 min

Waar kan ik een iPhone 6 reparatie uitvoeren?

U kunt uw iPhone 6 reparatie laten uitvoeren bij één van onze vestigingen. Mocht het echter niet uitkomen om langs te komen, dan kunt u uw iPhone 6 altijd opsturen via drie eenvoudige opstuurinstructies. Naast de veelvoorkomende iPhone 6 schermreparatie kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor andere reparaties, zoals het vervangen van de batterij, het onderzoeken naar waterschade, het vervangen van de homebutton en het vervangen van de ingang voor de batterij of de oordopjes. Voor een iPhone 6 reparatie moet u bij PhoneWorld zijn.

Specifieke reparaties

iPhone 6 scherm vervangen