iPhone 6 Plus Scherm vervangen 2018-01-22T12:50:48+00:00

iPhone 6 Plus scherm vervangen

Wanneer het scherm van uw iPhone 6 Plus geen beeld meer geeft, en het glas ervan gebarsten is, kunt het het beste zo snel mogelijk laten vervangen om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de telefoon. Het vervangen van het scherm van uw iPhone 6 Plus kan plaatsvinden binnen 30 minuten. De kosten voor het vervangen van het scherm van uw iPhone 6 Plus bedragen, inclusief BTW, € 199,90. Dit is vervanging op de iPhone 6 Plus van de Display en Glas Reparatie Zwart en Wit. Wanneer u twee reparaties op hetzelfde toestel laat doen, krijgt u € 29,95 korting.

Maak online afspraak

Milieu

Zonde om een nieuw scherm te kopen, want het oude wordt weggegooid? Dat is niet het geval. Het scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel scherm. Er worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. De oude onderdelen sturen we retour naar de fabrikant, zodat deze gerecycled kunnen worden. Wat dan meteen weer goed is voor het milieu.

Deskundigheid

Al onze monteurs zijn zeer ervaren en deskundig en de vervanging van het beeldscherm van uw iPhone 6 Plus voldoet aan alle technische eisen. Het vervangen van het scherm is dan ook geen enkel probleem voor de specialisten van PhoneWorld. En klaar terwijl u wacht. Kan ons deskundig personeel uw probleem niet verhelpen, dan hoeft u niet te betalen.

Afspraak maken

Voor het vervangen van de display raden we u aan wel eerst een afspraak te maken bij een van onze filialen. Hiervoor kunt u bellen met 020 41 21 395, een mailtje sturen naar support@PhoneWorld.nl of het contactformulier op deze site invullen.

Maak online afspraak

Naar een filiaal of opsturen?

U kunt uw iPhone 6 Plus bij één van onze filialen in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Utrecht binnen brengen. Kijk voor een overzicht van onze vestigingen even naar de lijst op onze site. Onze filialen zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. ls het filiaal te ver weg of heeft u geen mogelijkheid ons te bezoeken, dan kunt u uw toestel ook naar ons opsturen. In onze filialen kunt u wachten op de vervanging van het beeldscherm. Indien u de iPhone 6 Plus naar ons opstuurt, bent u deze uiteraard langer kwijt. Kunt u uw iPhone niet lang missen? Maak dan de keuze om een bezoek aan ons te brengen.