iPhone 6 Plus reparatie 2018-01-22T12:50:48+00:00

iPhone 6 Plus reparatie

Wanneer uw iPhone 6 Plus wat problemen blijkt te hebben, dan wilt u deze natuurlijk graag oplossen, zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw telefoon. Bij PhoneWorld zijn we experts in het oplossen van problemen en het uitvoeren van reparaties aan uw iPhone.

Maak afspraak
Contact

 

Mankementen en reparatiemogelijkheden bij de iPhone 6 Plus

U kunt veel verschillende problemen hebben die zich voordoen bij je iPhone 6 Plus. De meest voorkomende noemen we hierna, en u kunt vervolgens de tabel raadplegen om te kijken wat de kosten zijn, mocht u besluiten tot reparatie van de iPhone 6 Plus.

Is de display defect of beschadigd? Deze kunnen we voor u vervangen door een nieuw en origineel exemplaar. Dit kan bij zowel de zwarte als de witte display.
Heeft uw iPhone 6 Plus wat teveel water over zich heen gekregen? Droog deze dan direct af en zet hem ook meteen uit. We reinigen het toestel grondig, maar we kunnen niet garanderen of het ook lukt om het te herstellen. In sommige gevallen is dat helaas niet meer mogelijk, omdat de schade te ernstig is.
Vermoedt u dat uw iPhone 6 Plus na een poosje minder goed functioneert dan toen u hem net had? Dan kunnen we een algemeen onderzoek uitvoeren, om te kijken waar eventuele problemen zitten.
Laadt de batterij niet meer naar behoren? We vervangen deze door een originele Apple-batterij. Geen namaak dus.
Is de laadingang niet goed? Deze kunnen we meteen voor u vervangen, alsmede de dockconnector.

Meest voorkomende reparaties:

  • iPhone 6 Plus display vervangen
  • iPhone 6 Plus waterschade
  • iPhone 6 Plus algemeen onderzoek
  • iPhone 6 Plus batterij vervangen
  • iPhone 6 Plus laadingang vervangen

Verdere problemen

Er zijn nog meer problemen die zich in het algemeen voordoen bij de iPhone. We noemen nog even de volgende voor u. Deze doen zich niet alleen voor bij de iPhone 6 Plus, maar kunnen bij meer types gebeuren. De meest bekende problemen zijn: een kapot scherm of glas; een gescheurde achterkant; het home knopje reageert slecht of niet; er komt weinig of geen geluid door de luidsprekers; de batterij is snel leeg of laadt slecht op; de aan- en uitschakelaar functioneert slecht; de trilfunctie werkt niet; de microfoon werkt niet; de wifi-antenne functioneert niet goed; de camera doet het niet of slecht; de lichtsensor werkt niet of slecht.

Oplossing

Voor de meeste problemen hebben we direct een oplossing. We hebben de vervangende onderdelen vaak op voorraad en kunnen je iPhone direct maken, vaak al binnen een half uur. Maak voor de zekerheid wel eerst een afspraak, dat voorkomt wachten en eventuele teleurstellingen.

Specifieke reparaties

iPhone 6 Plus scherm vervangen