iPhone 5S reparatie 2018-10-18T15:07:10+00:00

iPhone 5S reparatie

PhoneWorld voert succesvol de iPhone 5S reparatie werkzaamheden uit. Wij doen dit binnen slechts dertig minuten. Ook ontvangt u maarliefst drie maanden garantie op de reparatie. Wij voeren onder meer een reparatie uit aan de iPhone 5S display, behuizing, backcover, homebutton, volume knop en aan/uit knop. Voor alle reparaties en prijzen kunt u hieronder op het iPhone plaatje klikken voor meer informatie.

Maak afspraak
Contact

 

De iPhone 5S laten repareren bij PhoneWorld

Reparaties voor de iPhone 5S zijn klaar terwijl u wacht bij PhoneWorld. U kunt in de tussentijd in de wachtruimte wachten. U kunt uw toestel ook afgeven om later weer op te halen. Maak wel van te voren even een afspraak. De iPhone 5S wordt gerepareerd door de beste professionele monteurs. Op de reparatie staat drie maanden garantie. Bij een defect in die zes maanden kunt u altijd terug komen voor een gratis reparatie. Weet u niet zeker wat er scheelt aan uw iPhone 5S, dan kan PhoneWorld eerst onderzoek doen. Na het onderzoek wordt een offerte van de iPhone 5S reparatie overlegd. Bij akkoord gaat PhoneWorld pas repareren.

Contact

Heeft u uw nieuwe iPhone 5S laten vallen of doet een knop het al niet meer? Geen nood! Maak een afspraak met PhoneWorld en u kunt uw iPhone 5S weer snel gebruiken. U kunt bij ons langskomen in een van onze vele filialen door heel Nederland. Wij zijn te vinden in grote steden als Amsterdam en Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook in Utrecht en Zwolle. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie een offerte of het maken van een afspraak via landelijk Tel 085 760 27 27 of op support@phoneWorld.nl.