iPhone 5C Scherm Vervangen 2018-01-22T12:50:48+00:00

iPhone 5C scherm vervangen

Wanneer het scherm van uw iPhone 5 C aan vervanging toe is, bijvoorbeeld doordat er een barst in zit of er krassen of vlekken op zitten, kunt u dit prima laten vervangen bij PhoneWorld. De kosten hiervoor bedragen, ongeacht de kleur van het scherm, € 104,90. We vervangen het defecte beeldscherm uitsluitend door nieuwe, originele onderdelen.

Maak afspraak
Contact

 

Deskundigheid

Wanneer u besluit uw toestel bij een van onze filialen te brengen om het beeldscherm van de iPhone 5C te laten vervangen, wordt u geholpen door onze deskundige medewerkers. Zij hebben ruime ervaring met het vervangen van beeldschermen en andere reparaties en zullen uw toestel met de grootst mogelijke zorg behandelen, volgens alle technische eisen die daaraan verbonden zijn. Dankzij onze deskundigheid kunnen we u snel helpen met uw problemen en we zien natuurlijk graag tevreden klanten.

iPhone 5C reparatie tarieven

Klik hieronder om de iPhone 5C reparatie tarieven te bekijken.

Afspraak maken

In principe kunt u gewoon op het vervangen van het beeldscherm van uw iPhone 5C wachten, dit duurt namelijk op zijn hoogst een half uurtje. In onze wachtruimte kunt u een kopje koffie gebruiken of een krant lezen, waardoor de wachttijd snel voorbij zal zijn. We raden wel aan om vooraf een afspraak te maken, zodat u er zeker van bent dat u ook niet langer hoeft te wachten. Dit is mogelijk via de telefoon, op nummer 020 41 21 395 of via de mail: support@PhoneWorld.nl Wilt u dit liever niet? Vul dan het contactformulier dat u op deze site kunt vinden even in.

Maak afspraak
Contact

 

Naar een filiaal of opsturen?

Het scherm van uw iPhone 5C kan op verschillende locaties in het land bij PhoneWorld vervangen worden, gezien het feit dat we beschikken over meerdere filialen. Deze kunt u allemaal eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Kijk voor een overzicht van de filialen even op de lijst op deze site. Mocht het nu toch niet mogelijk zijn dat u even zelf langskomt, dan kunt u de iPhone 5C natuurlijk ook altijd naar ons opsturen. Hou er wel rekening mee dat u deze dan langer kwijt bent dan wanneer u de iPhone ter plekke laat maken.

Milieu

De oude en kapotte onderdelen van uw iPhone 5C gooien we niet zomaar bij het afval, we sturen deze retour naar de fabrikant, zodat deze ze voor recycling kan benutten. Daarmee denken we dus ook aan het milieu en wordt er niets verspild.