iPhone 5 reparatie 2018-10-18T15:00:55+00:00

iPhone 5 reparatie

Ook voor de iPhone 5 reparatie kunt u terecht bij PhoneWorld. Wij voeren de reparatie van uw iPhone 5 in de meeste gevallen uit binnen dertig minuten. Geniet van onze mooie wachtruimte voorzien van een iPad en een lekkere kop koffie. Zo hoeft u niet stil te zitten wanneer wij de reparatie uitvoeren. Natuurlijk is het ook mogelijk het toestel af te geven en later die dag weer op te halen bij een van onze iPhone reparatie centers. U kunt het beste voordat u langskomt een afspraak maken. Zonder afspraak is het niet altijd mogelijk de reparatie uit te voeren terwijl u wacht.

Maak afspraak
Contact

 

Alleen de beste iPhone 5 reparatie service

Het beste toestel verdient de beste reparatie service. Uw iPhone 5 wordt gerepareerd door professionele monteurs met jarenlange ervaring en trainingen. Daarnaast geven wij voor de unieke gevallen waar toch wat mis is na een reparatie aan uw iPhone 5 drie maanden garantie! Bij PhoneWorld streven wij er altijd naar uw reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. Op deze manier heeft u uw iPhone snel terug in uw bezit, zodat u kunt genieten van uw weer geheel functionerende iPhone 5.

iPhone 5 reparaties

Bij PhoneWorld kunt u terecht voor een breed aanbod aan reparaties. Is het scherm van uw iPhone 5 kapot? Heeft uw telefoon waterschade opgelopen? Of werkt uw home knop niet meer naar wens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij PhoneWorld is het altijd mogelijk om eerst een onderzoek van uw telefoon uit te laten voeren, waarna een onderzoeksrapport wordt opgesteld. Voor de reparatie van uw toestel betaald u de prijs voor de onderdelen plus €29,95 montage kosten, ongeacht het aantal onderdelen dat nodig is voor de reparatie. Voor een verzicht van alle onderdelen waarvoor PhoneWorld reparatie biedt, kunt u terecht op onze iPhone 5 tarieven pagina.

Neem contact op voor een iPhone 5 reparatie

Maak voordat u langskomt een afspraak zodat u zeker weet dat u direct geholpen wordt! Wij zitten op unieke locaties goed bereikbaar per openbaar vervoer, fiets en auto. Parkeer ruimte is aanwezig maar is wel betaald parkeren. U vindt onze vestigingen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Voor meer informatie over onze vestigingen en de openingstijden kunt u terecht op de support@phoneworld.nl. Voor een goede iPhone 5 reparatie gaat u naar PhoneWorld waar ons motto: “Blijf mobiel” is.

iPhone 5 reparatie in heel Nederland

PhoneWorld is actief in veel steden door heel Nederland. Hier kunt u terecht voor de beste iPhone 5 reparaties. Hierbij geniet u natuurlijk alle voordelen die elk PhoneWorld filiaal u biedt.