iPhone 5 glas gebarsten 2018-01-22T12:50:52+00:00

iPhone 5 glas gebarsten

Zoek niet langer als u iPhone 5 glas gebarsten is. Wij repareren het gebarsten glas eenvoudig en snel met originele nieuwe Apple schermen. Na het reserveren van een afspraak bent u in slechts 20 – 30 minuten geholpen. Na de reparatie is er niets meer van het iPhone 5 gebarsten glas te zien.

Maak afspraak
Contact

 

Het is niet verstandig langer te wachten wanneer het glas is gebarsten. Dit kan nare verwondingen veroorzaken aan vingers en gezicht. Wacht niet langer en maak eenvoudig online een afspraak door op de Maak afspraak knop te drukken. Het maken van een afspraak kan binnen 1 minuut ingepland zijn en het aanmaken van een account is niet nodig.

 

Ook wanneer uw iPhone 5S of 5C glas is gebarsten

Natuurlijk bieden wij service op alle modellen waarvan het glas is gebarsten. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand telefoon nummer.

Contact

Als u voordat u langskomt met een iPhone 5 waarvan het glas gebroken is een afspraak maakt, weet u zeker weet dat u direct geholpen wordt! Wij zitten op goed bereikbare locaties die zowel per openbaar vervoer, fiets en auto te bereiken zijn. Er is parkeer gelegenheid aanwezig maar is wel in de meeste gevallen betaald. U vindt onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Voor meer informatie of voor vragen met betrekking tot onze iPhone 5 glas gebroken service kunt ons bereiken via Tel 085 – 760 27 27 of via de email op support@phoneWorld.nl. Voor een goede iPhone 5 gebroken glas service komt u naar PhoneWorld waar ons motto: “Blijf mobiel” is.

Meer informatie: iPhone 5C reparatie, iPhone 5 scherm reparatie,iPhone 5 glas gebarsten