iPad reparatie Utrecht – Originele onderdelen 2018-10-18T14:28:25+00:00

iPad reparatie Utrecht

Voor een iPad reparatie Utrecht service bent u bij PhoneWorld aan het juiste adres. Wij zitten gevestigd aan de Newtonlaan 115 in Utrecht. Dit is goed bereikbaar met de auto en het ov. Er is parkeergelegenheid onder het Zen gebouw (ook wel Regus) waarin wij een kantoor hebben. In veel gevallen voeren we de iPad reparatie in Utrecht binnen zo’n 60 minuten. In andere gevallen dient u de iPad voor reparatie achter te laten. Mocht de iPad reparatie direct worden uitgevoerd kunt u gebruik maken van onze comfortabele wachtruimte voorzien van gratis wifi en gratis koffie.

Maak afspraak
Contact

 

Alle modellen in iPad reparatie Utrecht

Wij voeren in Utrecht iPad reparatie werkzaamheden uit aan de meest actuele iPad modellen. Zie hieronder de tarieven per model. Weet u niet welk model u heeft? Kijkt u dan achterop de iPad. Daar staan model nummers beginnend met A gevolgd door 4 cijfers. Dit model nummer staat voor een model. Vervolgens kunt u hier via deze link vinden welk model u heeft.

iPad glas reparatie Utrecht

Ook voor een iPad glas reparatie in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren van de meeste modellen de iPad bijzonder snel maar vooral vakkundig.

Contact

Heeft u nog vragen omtrend een iPad reparatie in Utrecht of wilt u liever telefonisch een afspraak inplannen? Neem nu contact met ons op voor meer informatie via Tel. 030-7600699.

Zie ook: iPhone reparatie Utrecht