iPad kapot 2018-01-22T12:50:56+00:00

iPad kapot

Wanneer een iPad kapot is of niet goed meer functioneert, kan dit diverse oorzaken hebben. Als het glas van de iPad kapot is, dan is de schade duidelijk en is er bekend wat er gerepareerd dient te worden. Echter, niet in alle gevallen is zo duidelijk zichtbaar wat er aan de iPad kapot is gegaan. Niet alle schade aan uw iPad kunt u zelf zien. Sommige schade aan uw iPad is intern, waardoor de schade door uw van buitenaf niet is vast te stellen. PhoneWorld staat graag voor u klaar om uw iPad te repareren.

Maak afspraak
Contact

 

Is de iPad kapot na een val?

Mensen nemen de iPad graag overal mee naartoe. Helaas is het risico op een ongeluk met de iPad dan wel aanzienlijk groter. Is de iPad kapot na een val, dan kunt u bij PhoneWorld terecht voor een vakkundige reparatie, of het glas van de iPad kapot is of als de schade intern zit. Tevens kan een iPad kapot gaan door veelvuldig gebruik, doordat er iets tegenaan gestoten is of bijvoorbeeld doordat er vloeistof overheen is gevallen. Wij kijken graag of reparatie mogelijk is en, indien mogelijk, voeren wij deze uit tegen een aantrekkelijke prijs. Wanneer uw iPad niet meer werkt, maar u niet weet wat ermee aan de hand is doen wij allereerst een onderzoek. Wanneer wij vastgesteld hebben wat er met uw iPad aan de hand is brengen wij u eerst op de hoogte hiervan en de reparatieprijs alvorens wij de reparatie uitvoeren.

 

Reparaties aan uw iPad

Wanneer uw iPad kapot is gegaan, repareren wij de volgende schade voor u:

  • Kapot iPad glas
  • Beschadigingen aan de ingang van de hoofdtelefoon
  • Vervanging van de dockconnector
  • Vervanging van uw LCD scherm
  • Vervanging van de simreaderflex
  • Beschadigingen aan de volume aan/ uit kabel
  • Beschadigingen aan uw WiFi flex

Voor de laatste 6 reparaties geld dat behalve het onderdeel ook de glasplaat vervangen moet worden. Dit is wel iets waar u rekening mee dient te houden, omdat de reparatie van uw kapotte iPad daardoor hoger uit kan vallen qua kosten. Alle reparaties worden binnen 60 minuten uitgevoerd terwijl u wacht in onze wachtruimte.

Contact

Wanneer uw iPad kapot is, dan repareren wij deze op vakkundige wijze voor u tegen een concurrerende prijs. Woont u in de omgeving van onze filialen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en raakt uw iPad kapot, dan kunt u op afspraak langs komen. Woont u verder weg, dan kunt u een afspraak maken en de iPad aan ons opsturen. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 020 – 41 21 395 of stuur een mail naar support@phoneworld.nl.